sevim__cfc46 Kızlar gebelıkte vajınal enfeksıyon yaşayıp gyno- lomexin kullanan var mı bırde ıdrar yolu enfeksıyon sureklı tekrarlıyor önerecegınız bır çözüm var mı çok dikkat edıyorum temızlık konusunda vs
beautiful_ sevim__cfc46 hamileliğim boyunca hep yaşadım en son doktorum yaz ayında asla iç çamaşırı giymemi önermedi evde hiç birşey girme havalansın dedi asla orayı sabun şampuan vs ile yıkama ve bol bol limonlu su veya normal su tüket bunu büyük şişeler ile kendine hedef belirlersen daha iyi olur ne kadar içtiğini bilirsin en azından
m_t sevim__cfc46 benim de öyle maalesef daha 9 haftalık hamileyim ama ilk kontrolden beri enfeksiyon çıkıyor iki kez antibiyotik verdi doktor en son vajinal kültür aldılar sonuç bekliyorum ilaç kullanıyorum diye canımı çok sıkıyorum bi de geçmezse düşük erken doğum falan oluyormuş çok dikkat etmeme rağmen olmuyor
sevim__cfc46 beautiful_ Bende öyle 4 ay oldu hala enfeksıyon devam edıyor ne kadar dıkkat edersem edeyım tekrarlıyor sızın dedıgınızı yapayım çok teşekkür ederım
m_t beautiful_ ben de bunları yaptım ama hiç işe yaramadı geçmiyor bi türlü bebeğe zarar verecek diye korkuyorum
ebrrardr beautiful_ 9+6 gebeyim akıntım var enfeksiyonun var dedi ilaç verdi antibiyotik verdi kusma ile gidiyorum serum yiyorum kan alıyor sonuçlarda enfeksiyon çıkıyor flgaly 500 mg verdi araştırdım 3 ayın içinde olanlara vermiyolarmış kaşıntım yanmam yok tek şikayetim kusma halsizlik bilgisi olan varmı ?
beautiful_ sevim__cfc46 bende defalarca fitil kullandım tek dozlu ilaç içtim ama hala aynıydı böyle deneyin ki gerçekten bunlar bebeğe de zarar veriyor bebeğim normal doğumla geldi ve gözleri enfeksiyon almıştı lütfen dikkat edin
sevim__cfc46 beautiful_ Bende o yüzden korkuyorum olabıldıgınce dıkkat edıyorm fazla su tuketıyorum idrar gelır gelmez gıdıyorum inşallah gecer
sevim__cfc46 m_t bende 3 .toz olcak bu ılk defa vajınal olanı kullanacağım ne yapsam geçmek bılmedı önceden hıc sıkayetım yoktu ama şimdi yanma falan var
beautiful_ sevim__cfc46 iç çamaşırı sıkıntılı peçete falan da kullanmayın pamuklu bezler ile kurulayın mecbur kalıp iç çamaşırı giyerseniz de yüksek derecede yıkayıp ütüleyin ben bilmiyordum ama benim sürekli yüksek enfeksiyon çıkıyordu en son bu önerileri verdi doktorum
m_t sevim__cfc46 benim de hiç şikayetim yok çıktığında şok oldum nasıl yani dedim şimdi bende de ara ara kaşınma oluyor sanırım az da mantar varmış dün doktordaydım ağlayacaktım neredeyse aşırı moralim bozuldu o kadar dikkat ediyorum iç çamaşırlarım pamuklu ütüleyip giymeye başladım hatta bi ara giymedim havalansın falan gibi ama hiçbiri işe yaramadı
sevim__cfc46 beautiful_ ben ilk ogrnedıgımde hıc sıkayetım yoktu sımdı 16+5 olduk ılk defa dün vajınal kaşıntı ve sabah akıntı oldu beyaz temız o yüzden doktora gttım .Değer düşüyor sonra tekrarlıyor klozet kullanma mesane tam bosalmıyor dedı o sıra kullanmadım gerçekten de düştü
sevim__cfc46 Araştırıyorum da ne kadar doğru bılmıyorum ılık suya sırke koyun azar azar yıkayın demısler yapanlar da olumlu sonuç yazmış mümkünmüdür böyle bırsey rısklı olabılır mı
m_t sevim__cfc46 benim doktorum önerdi kendi kadın doğum doktorum kaynatılmış ılımış suya yarım kaşık sirke koy iç dış yıka dedi ben denedim de bilmiyorum etkisi olmadı galiba mantar çıktı enfeksiyon var