Sinemderinnaz LemanAbdullayeva ben 24+1 im bugun pazartesi randevumuz maalesf suan bılmıorm 500 gr dı 20 ocakta gittgmde ınsallah almıstır kılo ben aldm da baya😂 gece uykuya cok zor dalıprm sabah erken kalıorm calısıorm dıe hayırlısyla alsaydık kucagmıza❤❤
Pinaryyim Busraaras bnmde uyku problemim var tüm gece dönüp duruyorm rahatsız eden bişey var bilmiyrm
Garibana gizempoyrazim ayniyiz canim 2mayis son tarih ama banada nisanin ortasindan sonra gelicekmis gbi geliyo nedemse
Etkaninannesi 26 öayıs doğum görünüyor, gece uykusuzluk bende de var maalesef😩 dönerken çok zorlanıyorum. Alışverişe başladık, kızımızı bekliyoruz, ikinci bebeğim, ilkim erkek olunca bu ayrı bir heyecan oldu bize😍😍
Osse 2 Mayıs görünüyor Doğum 27+5 haftalığız bugün gittik doktora bebeğimiz 1.015 gr mış boyu 35 cm iyi mi sizce kızlar
Yavrukusum Busraaras bizde duyunca gülmüştük 😉😆ama bizde daha öğrenemedik neden uyuyamadigimi vücudumuz şiş o yüzden mi acaba ??
Busraaras Yavrukusum sanmıyorum şişkinlikten olsun şimdiden şişkinliktense son aya doğru ayakta dolaşırız artık geceleri 😂
Busraa06 Kızlar bizimde mayısın ilk haftası nasipse🙏Artık çok çabuk yorulur oldum uyku problemı ve encok kalça agrısı beni zorluyor bir türlü geçmek bilmıyor 😖
Ipekokanliya gulanne bizde 14 mayısta bekliyoruz kızımizi 6 aylık olduk bile 🙂) tabi bende sezaryan ihtimali var o yüzden daha geri atabilir
Csdm Benimde 8 mayıs🤰🏻😍ağırlaştıgımı hissediyorum günden güne☺Oğluşumuzu bekliyoruz insallah☺ Alışveriş olarakta çoğu bitti sadece beşik kaldı birde birkac elektronik eşya☺
Burcuugur deletedmom11 Benimde 17 Mayıs ve bende nedensiz bir şekilde 17 sini beklemeyecek gelecek gibi hissediyorum kız mı senin canım
deletedmom11 Burcuugur yok erkek öncekide erkekdi oda 38 De geLdi buda nisan sonu mayıs başı fırLar çıkar kesin 😂
ArifeMuratt Benim de 13 mayıs canım oğluma kavuscam ilk hamileligim 10 kilo aldım ve göğüs altı kaburgam batıyo doktora gittim ilgilenmediler çok ağır hissediyorum kendimi sanki doğuracak gibiyim ama Doğumdan korkuyorum 😌
Ebaa Allahın iziniyle 30 mayıs 23+4 olduk doktorumuza çarşamba günü gidicez kısmetse. Kızımız olucak benimde sorunlarımın başında ayak ağrısı ve çok yüksek derecede üçüm yanıyormuş gibi hissetmek üzerimde uzun kollu birşey tutamıyorum