Melevcen52 eedkcc benimde öyle sürekli ağlayasım geliyor bide şey soracaktım doktor ilişki konusunda ne söyledi olsa bi.zararı olur mu acep?
eedkcc Melevcen52 bana çatlatma sonrası takvim vermişti ona uydum ondan sonrakiler de şansın olmuyor zaten ilişki olsa da dedi ama özellikle dikkat et demedi o yüzden ben devam ediyorum yani bi kısıtlama yapmadım
Melevcen52 eedkcc çok teşekkür ederim canımmm haberleşelim sonucunu merak ediyorum..bir de günlük işlerini yapıyor musun eğilme kalkma vs ben kaç gündür yatıyorum bildiğin sezeryan ameliyatlı gibi..Bugün 5.gün daha yeni duş alacağım..Alma dedi doktor
Pinkoloji eedkcc Melevcen52 kızlar çatlatma öncesi ilişki oluyor mu? Ya da olmalı mı ne dersiniz ? Sonuçta sperm 3-5 gün canlı kalıyor.
eedkcc Melevcen52 maalesef özel sektör çalışanıyım sabah iş akşam ev işi devam durmadım hiç o yğzden hiç olacak gibi hissetmiyorum içim buruk biraz bakalım haftaya ne olacakkk
Melevcen52 Pinkoloji Pinkoloji benim ilişki olmamıştı çatlatmanın ertesi zaten aşılama oldu o yüzden aşılama öncesi 1-2 gün birikmesi gerek sperm denildi o yüzden olmadı
eedkcc Pinkoloji canım bence olmalı ama sperm kalitesi için çatlatmadan iki gün önce olup sonrasında çatlatma günü ve ertesi gün ilişki olması sağlıklı olabilir
Pinkoloji Melevcen52 canım aşılama tuttu mu peki? Doktor bir kaç ay yumurta büyütme yapıp sonra aşılama sonra da tüp bebeğe geçelim diyor
Pinkoloji eedkcc bende öyle düşünüyorum, öncesinde yapmak mantıklı. Birde çatlama iğnesi vurduktan sonra ertesi gün mü ilişki oluyor?
Melevcen52 Pinkoloji süreci bilmiyorum bi gebeliğim olmuştu kendiliğinden 1 sene önce düşük olmuştu bakalım inşallah tutar🙏🏻🌸
eedkcc Melevcen52 yeni bir paylaşım yaptım canım emin değilim iğneden mi değil mi diye regl gününe kadar tekrarlayacağım geçince de kaset ile bakacağım yeni posta bakabilir misinn