diloslili kızlar geçen ay ovitrelle kullanmıştım 1 eylülde reglime 2 gün kala beta hcg 24,9 çıktı 3 eylülde 67,8 çıktı. değerler iyi mi tekrar kan vermeme gerek var mı ? 12 eylülde de doktor randevum var bekleyip o gün mü gideyim direkt acaba.
bambitoo_ diloslili Güzel çıkmış 5 Eylül de son kez verebilirsiniz bence o değer de iyiyse doktor randevunuzu beklersiniz
diloslili bambitoo_ teşekkür ederim, en son aile hekiminde kan verdiğim için bi daha pazartesi verebilirim sanırım. kan vermek çok stresli geliyor bana o yüzden direkt doktora mı gitsem diye düşünmüştüm 🥲
bambitoo_ diloslili Evet onu beklemenin de ayrı bir stresi var hak veriyorum. Ben kendi hamileliğimde 2 kez özel laboratuvar da bir kez sağlık ocağında verdim sonrasında artış iyi olduğu için 1.5 hafta sonra doktora gitmiştim direk bende ilk 24.42 ile öğrenmiştim ☺️
diloslili bambitoo_ anladımm psikolojimi hazırlayabilirsem haftaiçi bir kere daha kan veririm o zaman ben de. çok teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️🌸
sedatm diloslili diloslili merhaba Allah sağlıkla bereketiyle nasip etsin inşallah. Bir şey sorabilir miyim ben de bu ay günde 2 letu ve ovitrelle tedavisi yapacak doktor da size nasıl bı tedavi uygulandı acaba ? Normale göre ovulasyon piki daha mı erken oluyor ? Yani kaçıncı günde ne buyuklukteydi ne zaman çatlatma iğnesi vuruldunuz vs bilgi alabilir miyim ?
diloslili sedatm bence pmos vardı ve biraz da kilo aldıkça adet olamamaya başladım ilaçsız. adetin 3.günü klomen kullanmaya başladım ilaç bitiminden 5 gün sonra kontrole gittim ve bir tane 20mm yumurta gelişmişti ertesi gün de ovitrelle vuruldum. 4 günü de ilişkiyle değerlendirdim canım böyleydi benim sürecim
sedatm diloslili teşekkür ettim paylaşımın için 🙏🏻 umarim bende de işe yarar klomen değil de letu veriyor bana doktor adetin 2. Günü başla günde 2 tane iç 5 gün boyunca dedi döngünün 10. günü de gel dedi bakalım..
mommy_an diloslili Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende letu ve pregnyl kullandım 4 gün üst üste mi oldu ilişki yoksa gün aşırı mı
diloslili sedatm yarar inşallah canım sen gönlünü ferah tut dikkat et kendine hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah ❤️
gunes2313 Benimde 3 gün önce 173 çıktı dün verdim 196 çıktı çok yükselmemiş korkuyorum bir şey çıkacak diye