serapykrr rul banada öyle geldi ama bazı doktorları izledim omurgadan brlr füz çizgi çizince sanki açı yapmıyor gibi
serapykrr yagmurkvk doktor bacak arasından erkeğe benzetti nubdanda sanki açı yapmıyor gibi dedi 15 de gel bakalım dedi
semanur0e Bizim de tahmin edermisiniz sürekli kanamam oluyor doktor dün gece erkek galiba dedi 🥹 10+4
serapykrr semanur0e ben keseden anlamıyprum canım az biraz nubdana mliyorum oda belli değil gibi resimde
mirbusra serapykrr erkek cnm bacak arasında net yandan bakınca gerçekten kız nubu ama bacak arası kiz olunca ince çizgiler oluyor tek şişkinlik değil bu pipi😂🩵
yagmurkvk Meral_63 çok şanslısınız Ankaradaki devlet hastaneleri ultrason fotosu vermiyor bende daha hiç yok özele gideceğim 🥲
Meral_63 yagmurkvk bacım özel hastane gidiyorum bide ben böyle 😂 devlet gitsem kaos çıkarım kesin ben
esma_acun yagmurkvk eğitim araştırma hastaneleri veriyor genelde. Bende oğlumda devlete gidiyordum vermiyorlardı sonra devletin eğitim araştırmasına gitmeye başladım onlar vermişti şimdi yine isteyince veriyorlar.