mrcnz Kızlarrrrrr birşey sorabilir miyim. Kanamam yok kahverengi lekeden sonra iki gündür peçeteye gelen ince ip gibi zar gibi damar gibi birşey var nedir bu bilen var mı
aykutyesim mrcnz test yap canım 13 gün gecikme çok olmuş, istersen kan da verebilirsin hatta hormonlarına da baktırabilirsin doktora gidersen
cilekli_surup_x mrcnz ben 11 gün geçirmeye test yaptım hemen belli oldu ama dediğin tarzda lekelemeyin akıntı olmadı ama sürekli adet olacakmışım gibi ağrım vardı
mrcnz cylnboran04 doktoruma da anlattım şimdi kan ver dedi ama bi yandan da heveslenmek istemiyorum ilk gebelik olacak çok istiyorum üzülmek istemiyorum 13 gündür gecikmem hiç bu kadar olmamıştı zaten
cylnboran04 mrcnz Rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel sonuçlar alırsın ben korunduğum halde bana suprız oldu bu gebelıgım banada haber edersiniz 🌸🩷
mrcnz cilekli_surup_x şuan bile karın ağrım var kasık ağrım var tuhaf bir gaz ve guruldama da var anlamlandıramıyorum belirti mi bunlar diye
cilekli_surup_x mrcnz evet bende de gaz oluşumu ve kabızşık problemleri oldu ilk aylarda şuan daha iyiyim 14+1 haftalık hamileyim