Ertugunannesi melegimmucizem cerrahpassda kadin dogum bolumunde cok sirada bekletiyorlarmi gittinizmi hic iraya
melegimmucizem bn riskli gebelik oldugu için gidiyom araa da evet sıra var ama özel hastan den bile iyi doktorlar arti fiyatlar uçmuş diye dogum sezeryan olucak diye cerahpassyi düşnü yorum bnde ama emin degilim
melegimmucizem suan özel hastaneler de en uygun dogum fiyati 2500 aldimiz bir maş ya asiri pagli geliyor bana
Haticekale Ben Şişli etfalin sarıyer hamidiye etfal hastanesine gidiyorum. Doktorum çok iyi. Özel de bile elimden tutup kaldırmıyorlardı sedyeden. Sarıyerde muamele harika. Çünkü hasta az. Hastaneyi henüz suriyeliler keşfetmemiş 😂 çok büyük temiz ve her bölüm var. Yenidoğan yoğun bakım servis hatta poliklinik bile var. Kadın doğum servis katını gezdim ve beğendim. Bütün odalar iki kişilk fakat büyük ferah ve eşyalar yeni temiz ve lüks. Tek kişilik oda varmış fakat doktor uygun görürse veriyorlarmış. Allahdan bi aksilik olmazsa sezeryanı orda olucam. Cerrahpaşa haseki gibi hastaneler eski oldukları için konfor açısından çok eksikler. Size tavsiyem sarıyer hamidiye etfale ayşegül hanıma gidin.