mienhazelnut  Kızlar selam ben bu gebeliğimi planlı bir şekilde yaptım ne zaman yaptığımı biliyorum ikinci çocuğum olacak nasipse en son reglliği Ağustos’un 3’ünde oldum tam yumurtlama günümde çocuğu yaptım ilişkiden 15 gün sonra kan testi verdiğimde kanımda bebek gözükmedi beta değerim gözükmedi ama ben bu testi yaptigimda merak Edip yaptigimda 15. günde de 20. günde de belli oldu normalde dün regl olmam gerekiyordu olamadım ve testi dün yaptigimda da aynı bu şekil çıktı sizce ne bu yani anlam veremiyorum
melekmom34 mienhazelnut geç döllenme olmuş sanki var gibi bu sefer kanda çıkacaktır varsa tan yumurtlma oldgundan nasıl evindiniz ovlosyon testini kullndimiz
123balci mienhazelnut tarihimiz aynı bnmde son 3 agus. Kan ne zmn verdiniz bilmiyorum ama bn 30 Ağustos da verdim kanda çıktı. Bu testler güvenilir değil. Ama doğru da olabilir. En iyisi siz kanı tekrarlayin
harika3838 mienhazelnut merhaba maalesef testler hatalı olabiliyor, yarın regl gününüzse pazartesi bi kan testi verirseniz daha net anlaşılacaktır, gönlünüzce olsun
kumsalyildirim Kan testini tekrar yaptırın en doğru sonucu o verecektir . Teste göre pozitif ama kan önemli
mienhazelnut melekmom34 hayir ovulasyin testi yapmadım uygulamadan takip ettim bir kac uygulama indirdim
mienhazelnut 123balci merhaba pazartesi günü gidip kan testi vereceğim 27 Ağustos‘ta vermişim ben de kani ama yumurtlama günümden 27 Ağustos’a 17 gun varmiş bilemedim pazartesi gidip yaptiricam regl de olmazsam kesinlesir
mienhazelnut ecemiyy henüz kan vermedim normalde regl olmam lazimdi dun gecti testlerin hepsindede cift çizgi pazartesi vermeye gidicem
aysuozkaan Arkadaşlar lütfen banada biri destek olabilir mi bugün doktora gittim ilk kontrol bebeğin kesesini gördü bebek gözükmedi korkulacak bir durum yok bebek daha çok küçük 1 hafta sonra gel dedi normal mi
eaydin1 aysuozkaan normaldır haftanız ne acaba bebek hemen görünmüyor 7 haftaya bazen 8 haftaya kadar herkeste degısebılıyor tabi bu durum
zeynepnnisa aysuozkaan aynı şeyi bana da söyledi,öyleymiş zaten önce kese oluşuyormuş,tahmini 10-15 güne de bebebk oluşuyormuş
mienhazelnut zeynepnnisa yumurtlama gunumden itibaren kan verdigim gun arasi 15 17 gun arasi kanda cikmayinca o kafami karistirdi umarim hamileyimdir :)