kalbimdekiminik 1melekannesi3858 idare canım ya artık çok zorlanıyorum dün akşam da sancılarım vardı geçti çok şükür sen nasılsın
1melekannesi3858 kalbimdekiminik valla canım. Bende iyiyim bugün kontrole geldim bide perinatoloji ye gidecem muhtemelen haftaya gün verecekler bana Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
1melekannesi3858 kalbimdekiminik canım benim suyum iyice azalmış bide bebeğin kilosu baya düşük haftaya doğum benim
1melekannesi3858 kalbimdekiminik kilosu çok düşük canım 2100 ile 2350 arası ya aminnn inşallah hepimiz bacim
1melekannesi3858 kalbimdekiminik valla şuan beni ne bekliyo diye meraktayim.canim kuveze girecek mi girmeyecek mi diye korku var
1melekannesi3858 kalbimdekiminik bekleyip risk almaya gerek yok dedi belkide 37 yi bile görmezsin dedi doktor 37 ye doğum diyelim 37 yi geçirip risk almayalım dedi EKG felan çekildim cuma da anestezi ile görüşecem
1melekannesi3858 kalbimdekiminik onu kadın doğum doktoru da bilemez çocuk doktoru da bilemez doğunca belli olur
kalbimdekiminik 1melekannesi3858 hiç korkma Allahın izniyle olumsuz bir şey olmayacak kucağına alıp evine döneceksin ablası da çok heyecanlıdır kesinn
1melekannesi3858 kalbimdekiminik ay inşallah canım benim ya inşallah sorunsuz kucağıma alırım sagliklw