kalbimdekiminik Bugün prensesimi göreceğim inşallah çok heyecanlıyım 34+3 olduk umarım her şey yolundadır var mı bizim gibi görüş günü olan🤭
vanilyalibuse kalbimdekiminik ayyy bizim de bu akşam görüş günümüz varrr, normalde de onu göreceğim zamanlar çok heyecanlı oluyorum ama bugün aşşşırı heyecanlıyım nedense 🥰 özledim fıstığımıı 🥹🥰
kader_00_ kalbimdekiminik bizimde cuma günü teyzesiii 15 hafta oluyoruz inşallah cinsiyetimizi öğreneceğiz
sudeborakk kalbimdekiminik askım kontrollerin 2 haftada bire düşmedi mi ben nstye giriyorum çünkü sürekli
gencannee_ sudeborakk 1 aydır gitmediği için doktor daha söylememiştir artık onunda düşer 32 den sonra galiba iki haftada bir oluyor değil mi
humaakusu kalbimdekiminik bende bugün gidiyorum inşAllah 2de randevum bebek hareketleri azaldı bende baya birde gebelik zehirlenmesinden şüphelendi ebe sevk etmiş doktora bakalım ne dicekler dua beklerim herkesten ♥️
Siyah2418 kalbimdekiminik benim dün dü görüş 33+1 dim ama 36+1 çıktı dahiliye ye sevk etti şekerden şüphelendi pazartesi dahiliyeye gideceğim 🫤