A_S_K 1Tecrubesizannee Buyur gel birlikte yiyelim henüz yapamadım eşimi bekliyorum izin verirse anca 🤣
A_S_K 1Tecrubesizannee Canımm benim keşke olaydım uzakmışız ya 🥺 Olsun burda postlarda karşılaşırız. EKim annesiyiz ikimizde benim sat 12+3 ultrasonda 13+5 iz. Mutlaka karşılaşırız sürekl postlarda 😁
Burcuveburcum 1Tecrubesizannee aa favorimdir kendisi yememek için direndikçe daha çok insanın canı istiyor maalesef çok sık olmasa da yiyorum ben valla 🙄
Ela1994 1Tecrubesizannee Hergün 1 paket cips yediğim oldu 😂😂 O Patos varya yuvarlak patos ay simdi olsa da yesem cok canım istedi 😂eşim almıyor 😏
1Tecrubesizannee Ela1994 kusura bakma canım ya caninizin çekeceğini düşünemedim hakkını helal et bu arada her gün 1 paket mi 🤣🙈
Ela1994 1Tecrubesizannee hiç önemsiz canısı 😂 Evet valla bir hafta boyunca hergün yedim ama küçük paketlerden 😂 fazlası cıss 🤷♀️😂
Yildiza 1Tecrubesizannee bende lays klasiğe bayılıyorum ilk 3 ay hiç yemedim sma şimdi Arada kaçırıyorum😂
hunilimom 1Tecrubesizannee normal hayatta içemem sevmezdim ama hamilelikte o kokusu asidi beni kendine cekiyor🤗
Zeynep8188 Ya kızlar ev yapımı yoğurt sevmiyorum ben de hazır seviyorum bebeğe zararlı bi ton şey diyorlar bıktım yaa
A_S_K Zeynep8188 inek sütüne tüketmeyin diyorlar hamileler için doktorlar pastörize edilmiş süt yoğurt yiyin diyorlar sen öevreni dinleme 😊
Yeliz2 Valla kizlar canim ne isterse yiyorum iciorm cok sukur bi skintimiz yok sadece etten tiksindigim icin et urunleri yemiyorum o.kadar kendinizi cokda skmayin herseyi yeyin biraz kilo aliyosuz ama oda görmek 28 haftalik olcam 11 kilo aldim sorun yok sadece.gobek var onada zaten hamilemisin bile demiyolar bu kilolar nerde onuda bilmiom
Yeliz2 1Tecrubesizannee cok sukur canim gercekten yemeden yana sıkıntım yok ama ayda bi hastanene yatiyorum bobrek tasi idrar yolu enfeksiyonu birlesince alt ust ediyor malesef