isilaybasavcu Sizde ben gibi korkuyor musunuz merak ediyorum 40 + 4 üm ve bebeğim hala gelmedi sancım geliyo kasılıyorum ama yalancı sancıymış hiç sıklaşmadı beklemek yoruyo gelmezse suni sancı verecekler doğum başlatmak için korkuyorum
akbltsvda isilaybasavcu hahha oyle geliyor degil mi ne kadar sinir bozucu. Herkes dogurduda bir ben kalmism hissi. Bende 39+1 oldum. Yalanci sancilardan gina geldi ama yok🥲
newmomad isilaybasavcu valla benimde yok 40 olduk.. kilosuda artık arttığı için pazartesi yatış verildi suniyle olursa bakalım 😥
isilaybasavcu akbltsvda bende 39 hafta da hiç sancı olmadı 2 gün önce bi sancı hissettim gazım var sandım meğer kasılıyormuşum istersen yatıralım dediler yok dedim eve geldim geçti kasılma dediğim de o çok hareketli içimde hiç niyeti yok gibi benimkinin
aysee96 newmomad pazartesiye kadar ananas ye kendi sancınla doğur daha iyi iki saat içinde sancın başlar
isilaybasavcu elifboyraz akıntıda olabilir o yapışkan bi şey oluyormuş sümük gibi görsellere baktım ben senin ki de öyle mi
isilaybasavcu doayldz4 hiç işe yaramadı 41haftaya girdiğim gibi hastaneye gittim sabahtan sancım olmadığı için fitil ile suni sancı verdiler ertesi gün doğurdum berbat bi doğumdu travma kaldı herkese kolay doğum nasip etsin rabbim 13 günlük bebeğim var şu an ama her yerim ağrıyor hiç toplanamadım
ahyayuni newmomad yakın zamanda doktor muayenen varsa çatı muayenesi de dogumu tetikliyor yaptır istersen birde uzun bi yürüyüş ben iki dogumda da böyle sancilanmistim
doayldz4 newmomad ay hayırlı olsun sağlıkla neşeyle sevgiyle büyütün gözünüzaydın😍😍😍Günüm geldi bende de tık yok 0 sancı umarım kendiliğinden gelir
newmomad doayldz4 teşekkür ederiimmm amin inşallah darısı size olsun minnoşla🥹🤍🤍 bu yaramazlar geç gelmeye niyet etmiş belli umarım kendiliğinden kolaylıkla sağlıkla gelir canım 😍