aysenurlara Ada ismi sizce nasıl?Kızıma babası ada ismini istiyor isimlerin şansına inanıyorum.Ada isminde tanıdıkları olanlar bilgi verebilir mi?Şimdiden teşekkür ederim :)
asllsysll aysenurlara bizde Ada koyucaz yanına ikinci bi isim ile :) insanlar şimdiden abuk subuk kendilerince yok yarım ada mı büyük ada mı diye boş yapıyorlar ama kimseye isim beğendirecek değilim ne olsa bir şey bulurlar zaten
celiabohun aysenurlara ne yazık ki anlamsız koyacaksanız yanına anlamlı bir isim ekleyebilirsiniz, tek başına sadece savrulur
celiabohun suragungor amaçsız başıboş olur demek istedim, isim kaderi bile etkiliyor ömür boyu taşıyacağı için dikkatli karar vermek lazım
Parsology suragungor Benim ismim de kuranda geçiyor ama ben de savruluyorum boşverin Ada ismi gayet güzel 😂
suragungor celiabohun ismim Şura oldugu icin sordum benimde ismimin bir anlami yok toplanti demekte ksjsjsjsks 😂
celiabohun suragungor hayır şura çok anlamlı bir isim bence kıymetini bilin, ben eşime şura diye hitap ederim asıl anlamı aşk ve bağlılıktır. İyi geceler diliyorum
suragungor celiabohun ilk defa duyuyorum kurandaki anlami toplanti ama arastirdigimda sadece bu anlami bulmustum baska bir anlam cikmamisti karsima sasirdim su an
celiabohun suragungor kuranda ki anlamı ayrıca güzel ve derindir ama bu tarz isimlerin anlamları Google üzerinde çıkmaz, çok sığ basit şeyler yazıyor malasef
suragungor celiabohun valla bir yasima daha girdim sag olun yillarca isminin anlami ne dediklerine utana sikila toplanti danisma dedim 😂 annem bu ismi niye koymus sorguluyordum
celiabohun suragungor keşke bana da verilseydi o derece kıymetli, rica ederim Şura iyi geceler tekrardan 🌼
esiii1 aysenurlara ayyy bizde ada koyucaz çok güzel isim benimde tanıdığım yok ama bence uğurlu gelir inşallahhh
aysenurlara dilan3535 dilan3535 Eylül’de en sevdiğim isimlerden :) bakalım bizimde büyük ihtimal ada olucak yanına belki bizde bir isim koyarız
eaydin1 aysenurlara kızımda bir kız kardesi olursa ada ismini koymak istiyor benimde aklımın bir kenarında yanına ek bir isim ile :)
aysenurlara eaydin1 bende yan bir isim daha arıyorum ama içime tam sinen olmuyor aslında var Ceylan ama onuda kızım kesinlikle istemiyor onu da kırmak istemiyorum
aysenurlara avokados çok sevindim bende sade olması felan korkutuyordu uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah