smybzkrt ayem_ bende yapmıyorum evdeyimmsürekli zaten havalar sıcak. Yürüyüş bile yapamıyorum anca bi yemek vs yapabiliyorum buna rağmen biraz fazla dikeleyim gece ağrı. Geçiyor mu acaba
ayem_ smybzkrt yok benim gece de oluyor hatta sağa sola dönerken de ağrıyor ister istemez uyanıyorum, çekilecek bir şey değil ben magnezyum siparişi verdim inşallah işe yarar kullanınca 🥲
ayseee344 revsankaya biiremm ayem_ neslihannii anyelaaley Kızlar merhaba bende tüp bebek için transfer oldum fakat daha çok erken 4 gün oldu bel ve kalçam çok ağrıyor tutunma belirtisi olabilir mi acaba ağrıdan duramıyorum birde çok korkuyorum acaba olmadı mı diye siz gebe olduğunuzu öğrenmeden öncede var mıydı böyle bir durumunuz
anyelaaley ayseee344 tüp bebek tedavisi olmadım ama inanırmısınız ilk haftalarda kalçam çok ağrıyordu özlellikle bir tarafıma çok vuruyordu ağrım bende diyordum daha ağırlaşmadım bile ne ağrısı bu diye ama sanırım olabiliyor hatta bende endişelenmiştim baya allah göstermesin düşük falanmı yaşayacağım diye siz gönlünüzü ferah tutun artan hormonlar yüzünden kasların gevşemesi büyüyen rahim sinirlere olan baskı bir sürü ihtimal var ama ağrınız durmazsa bence doktorunuzla mutlaka paylaşın .
ayem_ ayseee344 bende ilk başlarda bu şekilde bir ağrı olmadı ama sizinki farklı bir süreç bebişin oluşumuna dair bir belirti olabilir, umarım öyledir 🤲🏻🌸
ayseee344 anyelaaley biiremm ayem_ Yorumlarınız için çok teşekkürler lütfen dualarınızda bana da yer verin 🙏🙏❤️
smybzkrt ayem_ kullanıyorum bende magnezyum doktorum önerdi viganes markası. Kullanılması yasak değil aksine daha iyi krampları vs azaltıyor
gzm123_ ayem_ kafanıza göre magnezyum almayın lütfen her magnezyum hamileliğe uygun değilmiş doktorunuz önerdiyse bilemem tabi, ben calcpera adında hem mag hem kalsiyum barındıran bir vitamin kullanıyorum bir defa ağrım olmadı
ayem_ smybzkrt zaten doktorlar genel olarak öneriyor hatta bana kullanmaktan zarar gelmez uykuna falan da iyi gelir dedi, çünkü ben hamile kaldığımdan beri eskisi gibi uyuyamiyorum