gencannee_ Kocaman olmuşuz 3.trimestera giriş yaptık son aylarımız artık biraz duygusalım 🥲 buraya ilk açtığım postu hatırlıyorum hamile miyim diye sormuştum en tatlı telaşımdı şimdide kucağıma almak için gün sayıyorum 🥹
kalbimdekiminik gencannee_ Oyy maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ben de buraya hamile miyim diye sormuştum nerden nereye 🥹♥️
Luise gencannee_ benim bebiş de 18 haftalık olucak yarın 🫠 Zaman gerçekten hızlı geçiyor çok çabuk büyüyorlar 🥹🤍
muhendistenfikirler gencannee_ maşallah sağlıkla gelsin🌸🩷 iştah artışın oldu mu merak ediyorum, ben 21 haftalığım henüz kilo alamadım😄
gencannee_ kalbimdekiminik benim haftaya özele ondan sonra hafta devlete randevum var en son gittiğim doktora buldum randevu aldım hemen kocam artık özel yok diyor sana😂😂
gencannee_ Luise evet çabuk geçiyor nasıl büyüycek dediğimden şimdi buraya çok güzel bir duygu galiba bebekliğini çok özlicem ben
kalbimdekiminik gencannee_ 😂😂özele gerek yok ya bence buradakiler özel gibi zaten ben de yarın şehir hastanesine gideceğim
Luise gencannee_ gerçekten öyle hamilelik çok güzel bir şeymiş bu duyguyu iyi ki tadıyoruz doğunca bi boşluk hissedicem bende galiba 🫠
gencannee_ muhendistenfikirler yok valla sadece tatlı krizlerimiz tutuyor her gün tatlı yapasım geliyor onun dışında sabah yiyorum akşamda kocamla o kadar
gencannee_ kalbimdekiminik burdaki araştırmada güzel şehir hastanesinde kuzenim doğum yaptı tek kişilik odası vardı
kalbimdekiminik gencannee_ aynen aşkım bizim burda tek kişilik ben de orda yapacağım inşallah yatişirsem 🤣🤣
gencannee_ Luise kusmaktan uyumaktan başka bir şey yapamadım ay herşeyden hele tiksinmem kimsenin evinde tuvalete bile giremiyordum
muhendistenfikirler gencannee_ artarsa lütfen haber ver ben de rahatlayayım😂 Ben de kahvaltı yapıyorum, öğlen ara öğün, akşam yiyorum sen gibi. Ama hamile olmadan önce daha iştahlı biriydim
kalbimdekiminik gencannee_ işte benim ilk doğum yaptığım hastane iki kişilikti maalesef orda yapmıycm artık