edak1 hayır malesef ilk kaybımda çok yanlış bi doktor seçmişim. Bizim ailemizde yoğun bir pıhtı öyküsü var. Pıhtıdan beyin kanaması geçirip ölenler, pıhtı kaynakşı bebek kayıplarıx ben bunu ilk doktora dediğimde ben hu test nerde yapılıyo bilmiyorum bizim hastanemizre de yapılmıyo demişti. (Özel hastane takipliydim) sonra ikinci bebekte başka bir doktora gittim tavsiye üstüne ancak geç gittiğim için malesef bebeğin kalbi karnımda durmuştu, ilk bebeği de evde kese olarak düşürdüm. Kürtajdan sonra doktor direkt zeynep kamil doğum hastanesinde tıbbi gemetik birimime yönlendirdi benden ve eşimden kan alındı. Ve sonuç %100 pıhtılaşma bu nedenle bebeklere giden kan kordonu tıkıyodu ve bebeklerin kalbi durup ölüyolardı. Doktorum zaten 3 ay dinleme süresi verdi o arada asprin başladık sonraısnda hamileliğini iyi takip et eğer testte çift çizgi görüeswn hemen gel oksapar iğneye başlayacağız dedi. Hamile kalınca da oksapar iğne, asprin ve progestan devam ettik. 20.haftada aslrini kestik. Progestan ve kan sulandırıcı iğneyi hala kullanıyorum. Doğuma yakın bırakacağız. Zaten 2 kayıptan snra otomatik olarak tıbbi genetik hakkınız doğuyor.