hilal2097 Bugün kontrolüm vardı ultrason da 36 haftalık çıktım ama kilosu 3 kilo dedi nasıl çok değil mi ya😂#masallah
bilmemben hilal2097 benim 34+5 de öyle doktor şekerden supheleniyor mutsuzum açıkçası kilolu olmasından suyu vs normal ama kilosu ve boyu hep önde
hilal2097 bilmemben benimde aynı herşey normal ama kilosu önde kötü bir şey mi anlamadım ki sekerlerim normal gidiyor biraz dikkat mi etmek lazım acaba benim sürekli şekerim düşer içime açlık gelir normalde
hilal2097 uykucukoalaanrs 38 olana kadar bu çocuk 3500 geçer gibi gözüküyor 😂 doktor bir de tosun paşa olucak belli dedi 😂
bilmemben hilal2097 benim.ilk çocuğum da 4 kg doğmuştu genetik olabilir öyle çok kilolu bir insan da değilim ama bilmiyorum sağlıklı dogsalardi hayırlısıyla şekeriniz vs de yoksa korkmayın zaten nokta atışı olcebilen yok söyledikleri kilodan eksik dogan da çok
yasminnvebebek Benim bide iştahım çok iyi sürekli bişey yiyesim geliyor zaten 20 kiloya yakın aldım şeker yükleme falan da yaptım bişey çıkmadı sıvı fazlalığı falan da yok ama bence genetik etkisi de var
acelyademir hilal2097 maşallah :). Bizde 3 kg yuzzz 35 +0 şuan ve 5 gün sonra doğuracağım :) sezeryan ile baş aşağı pelviğe çok baskı var yürüyemiyorum gebelik şekeri var insülin kullanıyorum zaten bu nedenden dolayı riskli gebelik
_Ebrukaracan06_ Doğumdan önce 3.800 dediler hep 2 3 hafta önden gidiyordu doğurdum 4.670 kilo 57 cm doğurdum ve dikişim çok fazla doğru düzgün oturamıyorum siz olun yemenize içmenize dikkat edin dogumum çok zor geçti
hilal2097 _Ebrukaracan06_ valla bende ondan korkuyorum bir de onu doğurması var doğuma kadar baya bir artıcak umarım iyi geçer
hilal2097 _Ebrukaracan06_ 4600 le normal doğum yapmakta cesaret ister gerçekten tebrikler baya büyük bir bebek
banabelliolmaazzzz hilal2097 35+0da 3 kgydi benim oğluşumda 39+1de tombul bir bebek olarak doğdu hala daha tombul🥲
hulyabicil Bebeğe kilo aldırmak ıcın neler tukettınız ozellıkkle tercih ettiğiniz bir şeyler varmıydı
hilal2097 hulyabicil pek önemsedigim bir şey olmadı kaşar peyniri yumurta ara öğünler sürekli acikiyorum ben şekerim dusuyor gece gunduz farketmeksizin yiyorum açıkcasi ben kendim pek kilo almadım ama bebek kilo almış 😂
acelyademir hilal2097 gelişimi 3 hafta ile uyumlu bdp hc herşey kilosu vs hoca sıkıntı olmayacağını söyledi. Taşımak çok aşırı zorlaştı. Nst sancılarımıza 100 leri görüyorum kasılmalar var yani. Genel olarak iyiyiz çok şükür hoca balon kapasitesi var taşıyabilirlik bitmiş artk dedi