minikfasulyeo Kızlar duyduğum kadarıyla 2.trimester döneminde daha iştahlı olunuyormus 3.trimester döneminde de iştahı artan var mı ?
sanli_hh minikfasulyeo bu benim. Biraz daha fazla yeme isteği oluyor. Hele bazı uykulardan açımmm acıktım diye uyandığım birkaç gün oldu😀
aysunnsimsek minikfasulyeo benim ilk 2 ay gerçekten zordu çok fazla bir şey yiyemedim. Şuan 3 aylık olduk ve gerçekten ağzım boş durmuyor 🤣🤣
denizhelensarpberat minikfasulyeo hep iştahlısın da sadece mide yanması olduğu için insan bi ne yiyeceğini şaşırıyor ben 25 gün önce doğum yaptım halen mide ekşimem geçmedi 😂 iştahım da aynı yiyorum sürekli hsjsjsj
busrabaskal minikfasulyeo benim 3 te inanılmaz arttı heleki 38 deyim bebek aşağıda nişanda geldi kesilmedi gitti iştah
Parsology minikfasulyeo hiç iştahım olmadı gebeliğim boyunca insandan insana değişir bence ama 3. Trimesterda salmıştım artık
esindemirr_ minikfasulyeo 2. Trimester da bir ara deli gibi yiyordum doymuyordum şuan 3 teyim iştahsızlık yok yiyorum ama o dönem gibi değil sadece şuan kahvaltıdan kalkmak bilmiyorum sağlam yapıyorum değişik yani
bkttli minikfasulyeo hiç iştahım yok yemesem yemem valla bi kaç gündür böyleyim 2 de yiyodum bende 3 e geçince kesildi 🤣
smkrky minikfasulyeo Benim başından beri öyle aman aman bi iştahım olmadı ya 3.trimesterda açılıyo dedikleri için korkuyordum hatta ama yok😅 Kişiden kişiye değişiyor bence ama son trimesterda bebek daha çok kilo aldığı için daha çok yeme ihtiyacı duyuluyor olabilir