meloszi yarın son adet tarihime göre 5. haftam ve doktor kontrolüm var kese görünür mü sizde ne zaman göründü acaba 🥲🥰
sanalkoala meloszi 5+3 günlükken kese göründü yarın 7+5 günlük oluyoruz kontrolümüz var inşallah sağlıklı haberini alırım ve kalp atışını duyarım 🥹
cuteregina meloszi kese haftaya değil beta ile değerlendirilir 2000 üstü Vajinal usg ile görünür kese
sanalkoala meloszi evet diyorum ya son adet tarihime göre 5+3 de gittim kese göründü 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi yarın kontrolüm var
meloszi sanalkoala anladım inşallah hayırlı haberleri alırsınız 5+3 den önce gittiniz mi onu merak etmiştim belki o zamanlar görünmemiştir diye 🥲
sanalkoala meloszi amin cümlemiz inşallah 🥰 yok öncesinde gitmedim adet düzensizliğim var benim testi bile öylesine yapmıştım zaten testte görünce bi kaç gün sonra kontrole gittim direkt karından usg de göründü kese 3245 betayla
busraegsy meloszi ben gitmiştim görünmemişti ,5 hafta 5 günlük mü neydim keseyi tek gördüm karından ,6+5 de falan da kalp atışı ve bebek,yine karından
busraegsy meloszi aynen ,hatta korkmuştum,karından geç görülebiliyor ,betanın en kötü ihtimalle 3,4 binin üstünde olması gerekiyor,bide ultrasondan ultrasona da değişebiliyor
busraegsy meloszi ben istemedim ,sizde aynı süreçten geçiyorsanız eğer sabredin ,bekleyin ,1 günün bile farkı oluyor gerçekten ,stres yapmayın