nagihan_28 derya_1010 bende Prego concorde travel sistem baktım ama sanırım prego mios premium I size modelini alacağım concorde modelinin daha üst modeli ve biraz daha hafif haliymiş özellikler aynı sadece geliştirilmiş biraz daha . Kullananlar varmı acaba
derya_1010 nagihan_28 travel sistem değilde kabin tarzı düşünücem ben sanırım ya 😅 teşekkür ederim canımmm 🥰🌷
edabsk derya_1010 henüz kullanmadım. Nasip olursa ocakta doğum. Mağazada deneyerek aldım. Güzel ve pratik duruyor şu anki gözlemlerim
derya_1010 nagihan_28 çünkü diğerini belli bir zamana kadar kullanıcak sığmıycak zaten kabin boy daha fazla kullanıcak ve daha rahat kullanım açısından herkes travel sistem aldığına pişman oluyo gördüğü. Kadarıyla artık kabin boya yöneldi herkes
nagihan_28 derya_1010 peki yeni doğduğunda puset olayı ne olacak bende araştırıyorum fikir ediniyorum
Eftelya16 derya_1010 bebişim henüz doğmadı 😌fakat tasarım olarak güzel hafif öyle ağır degıl katlanması iyi aparatlarla kendinede döndürebiliyorsun 😌
derya_1010 Eftelya16 ona canlı bakıcam bi tekrar o kadar şey baktım kafam karıştı yaa😅😅 teşekkür ederim canımm 🌷 bu arada kraft değil Kanz ın kötü yorumları vardı pardon canım gerçekten kafam karıştı artık 😅😅