gupii01 bmmomss ben ilk doğumumu da bu hastanede Sibel Mutlu hocada yapmıştım. Yine Sibel hocayla devam ediyorum çok memnunum
annekiz6141 bmmomss gebzeyı bilmiyorum ama kocaeli medıcal parktan asırı memnun kaldım yoğun bakımdan tutun yemeklerine , hemşireleri vs asırı iyiydi tekrar doğum yapsam yıne yaparım sadece yoğun bakım çocuk doktoru hoşuma gıtmedı sadece
bmmomss gupii01 Doğum olarak memnun musunuz hastaneden ? Ben ilk doğumumu yüzyıl hastanesinde yapmıştım ama şuan burda Faris Beyden acayip memnunum burda yapacağım doğumu o yüzden bi post açayım dedimmm
gupii01 bmmomss evet 1 gece hastanede kalmıştım hemşireler o kadar ilgiliydi ki. Allah bin kere razı olsun hepsinden. Sezeryan doğum yapmıştım o yüzden ebeler nasıldır normal doğum yaptırırken nasıllar o konuda bir bilgim yok.
annekiz6141 bmmomss evet uzak yok ondan demedım orasıda medical park ya belkıde sıstemleri aynıdır mesela benım kızce yoğun bakımdayken sagım işlemini elle yaptırdılar eve gelınce makına ile sağım yaptık hastanede elle devam ettik sıstemlerı çok iyi hepsı mükemmel 🥰
bmmomss gupii01 Benim de sezeryan 2. gebelik bakalım daha önce bu hastanede başka bi ameliyat geçirdim o kattaki hemşireler benim arkadaşlarımdı o yüzden çok güzel geçmişti her şey 😂 İnşallah doğumda da rahat geçiririm hastanede kötü bi an yaşamak istemiyorum beni bayağı düşürür o 🫠