sibel3329 gencannee_ 30 yaşında kuzenim var adı İncilay. Hocalar adını değiştirmesi gerektiğini ismin İncil den geldiğini söylemişler. Kulağına Arzu okutarak değiştirmişler
Luise gencannee_ evet kınamak istemiyorum ama sedat peker ve özge peker bana da aşırı komik geliyor chknfxhib sırf altın almak için bebeğin geleceğiyle oynuyolar resmen değişik bir kafa valla
muhendistenfikirler gencannee_ katılıyorum farklı olacağız diye gerçekten tuhaf isimler de konulmaya başlandı Talya Helen duyduk geçen @allyslife ile😄 iki isim de ayrı ayrı güzel ama beraber söyleyince fonetik olarak da hoş gelmiyor. Sedat peker konusu da sırf 50 gr altın verecek diye koyuyorlar maalesef
tortillam_ Yldzzzzz Lezzeti Alâ diye dalga geçerdim kesin😂😂 Direkt aklıma bu geldi mesela. Hayır kulağa hoş geliyordur belki de hiç mi ileriyi düşünmüyor ebeveynler anlamıyorm. Ne alâ ,pek alâ falan kesin dalga konusu olur
gencannee_ esindemirr_ hiç düşünmüyorlar valla biz kürdüz eşim Kürt ismi olsun diyordu Beritan falan filan dedi zorbalanır diye koymadım Beritan diye arkdaşım var ben sınavlarda çok zorbalandım ismimden kaynaklı ırkçılık yapılıyor dediler
gencannee_ tortillam_ slwğdşws siz söyleyince benimde aklıma ne ala ne memleket dedikleri geldi cşsşxsöxş
esra8samet Kızlar bizim oğlumuz olucak rüyamda arden gördüm tamam olsun felan dedik bir iki kişiye söyledim garip bi an oldu bende dini isim istiyordum çok asaf mı koysam acaba sadece ardeni söyleyemiyorum insanlara bnde bi beğeniyorum bi olduramıyorum
esindemirr_ gencannee_ valla aşkım ırkçılık yapan insanlar var maalesef bizde anne baba olarak çocuğumuzun geleceğini düşünmek zorundayız her konuda isim konusuda dahil
tortillam_ Yldzzzzz Abi koyan düşünsün. Millet Muhammet ismine maho , Abdullaha Apo , Şevval ismine Şevo diyor mesela Alâ ve Lâl ismine dalga geçilmeyeceğini ne düşündürdü