bsrakp annekiz6141 ay yok daha neler bebek bezi, kisiye gore belki degisiyodur koku varsa enfeksiyon vardir belkide. Benim oyle sıkıntılarım olmadı çok memnumdur bakırlıdan belki taktırdıktan sonra 1 2 ay kanamam fazla olmustur o kadar sonra eski duzenine girdi o 1 2 ay fazla kanama olmustur dedigim zamanda bile normal ped kullanmıştım. Belkide görümcenize yaramamıstır spiral
temmuzonbir Spor siz hangi yönetemi denerseniz deneyin hamile kalırsınız gibi, 40 gün sadece neden sabretmediniz dinen günah onu geçtim rahim rahim ağzı toparlanması için önemli bir süre 40 gün, aktif kanama var yani düşününce midem bulandı
bsrakp nurhuma17 ve bence hemen taktırmayın rahminiz toparlansın ben dogumdan 10 11 ay sonra taktırmıştım
Spor orhismommmmmm doğum halıda pek kimse önermiyor geri çekilme derken inannki hiç bir şey anlamadım canım yaa😂
orhismommmmmm Spor doktor doğum kontrol hapını önerdi. Hemde emziriyorum Boşalacagı zaman geri çekiliyor kondomda takılı oluyor
Spor orhismommmmmm prezervatif desenize bacım kondom ilk defa sizden duydum vallah yok niye dalga geçim