Spor 32gundur doğum yaptım sezeryan oldum kırkım çıktıktan sonra acaba siralmi taksam ne yapsam fikir alabilirmiyim
melismersin Spor benim doktorum 40 kontrolünde emziren annelere uygun bir doğum kontrol verdi. İlk 2 ay eşimde mutlaka korunsun dedi. Ve normalde kutu bittiğinde doğum kontrol hapında 4 5 gün ara veriliyormuş. Bunda emzirmeye devam ettiğimde kutu biter bitmez yenisini başlamamı söylemişti.
gul_000 Spor 40 çıktığında bana takmadılar bebek 6 aylık olunca gel dediler rahmin yumuşak olduğunu söylediler 4.5 yıl kaldı adet ağrısı ve kanaması fazla oluyor biraz idare ederim derseniz takın
Spor melismersin peki 40 gün boyunca ilişki onermiyorlar ya ben bı kez yaşadım ve korkuyorum tekrar kalırım hamile diye hap genelde kimse onermez bipmiyorum yaa
melismersin Spor yani süt korur denilen birşey var ama 3 4 arkadaşım var bu düşünceyle bebeklerinin arasında maks 15 ay var. O yüzden ben çok inanmıyorum bu duruma. Birde dikkat edin dikişler var sonuçta birde rahmin toparlanma süresi sizin sağlığınız için önerilmiyor aslında ilişki.
temmuzonbir Spor siz hangi yönetemi denerseniz deneyin hamile kalırsınız gibi, 40 gün sadece neden sabretmediniz dinen günah onu geçtim rahim rahim ağzı toparlanması için önemli bir süre 40 gün, aktif kanama var yani düşününce midem bulandı
mimika Spor kol altını arkdasım yaptırmıiştı ödem filan rahatsuz oldu çıkarttı dikiş atarak orayı kapattılr. Sprial taktırdı bşr zaman sonra muayeneye gitmişti o esnada spriali kaymış olablr bir kaç ay sonra hamile kaldı :) dünyaya gelcekse gelcek ama yıllarca korunan da var spriali kayıp hamile kalanda Kesin istemiorsan hem sprial hem geri çekilme önerio drlr veya 2 yöntem birden. Kadınların sürekli hap kullanılması çok tavsiye edilmio.
bsrakp Spor 5yildir spiralle korundum hiçbir sıkıntı olmadi bakır olanı taktırmıştım, kol altı implantını da tavsiye etmiyo kullananlar fazla odem sinir stres yapiyomis hormonlarla cok oynuyormuş en mantıklısı bakır spiral
nurhuma17 bsrakp bende doğumdan sonra bakır spriral düşünüyorum ama korunma yüzdesi düşük diyorlar kararsız kaldım sizin tecrübelerin nelerdir yaza bilir misiniz .? Mesela âdet döneminde geçikme veya erken oldu mu hormonal değişiklikler yaşadınız mı ve münasebet olduğun da eşiniz rahat davranabilir mu içiniz rahat bir şekilde 🙈
annekiz6141 bsrakp oda kanamayı ama çoğaltıyor muş ya 😏 görümcem bebek bezı kullanıyor.. Asırı pısman bırde adet zamanı koku yapmıyor mu
melismersin Spor yani böyle bir söylenti var emziren hamile kalmaz süt korur diye. Banada saçma geliyor 😅
Spor emosunanasi hee analdim ilk önce onu ama dedim belki değil ondan şu an bende öyle yaptım bir kez bende diyorum öyle yapicam riske girmek istemiyorum ama sizin masalalh 8 ay olmuss iy gayet
Spor melismersin anladım olabilir yani arastirdim diyor bebeğin 6 ayın altında olması gerkeir ve adet görmemen bilmeme kii😂
emosunanasi Spor Herkeste aynı olmuyor tabi spirale rağmen hamile kalanı da duydum ertesi günü hapıyla da kalanı duydum yani belli olmuyor yinede
melismersin Spor bence doktor kontrolün olucak ya 40ında o zaman doktoruna danış. En doğru yolu o sana söyler zaten :)