yagmurr14 Kızlar doktora gittim beta düşüşünden sonra dış gebelik sandım ama çok şükür degilmiş kese nasıl duruyor sizce?sizler kaç haftalıksınız teyzoşlar😍😍😍🎀🎀🎀
__mdh2805 yagmurr14 13+6 haftalığız öğrendiğimde 4+4tü kese daha küçüktü bebeşi görmek ve kalp sesini duymak 7. Haftada oldu
bbrak yagmurr14 keseniz güzel büyük duruyor benim daha küçük ama cihazdan muhtemelen ne zaman çağırdı bidaha 😘
zehracoskun yagmurr14 10 haftalikken görmeye başlarsın ben ilk o zaman görmüştümm şu an 17. Haftamdayımm
limonita yagmurr14 ben de ilk kontrole 5+3 gitmistim sadcee kese vardi. Dun gittik tekrar 6+2 de vajinal ultrasonla hem embriyoyu gorduk hem kalp atisini duyduk minicik atiyoduuuu 🥹🥹
yagmurr14 kocakb817gmailcom aşko korkma geç döllenmede olabilir aklına iyi şeyleri getir bende gittim bebegi görmek icin tam 6 haftallıkken gidicem inşallah görürüm
yagmurr14 ekinci7227 en son baktıgımda 2916 dı şuan kaç bilmiyorum bugün enfeksiyon için idrar tahlili vericem kanda verip bakarım
mminikmucizemiz ekinci7227 4+6 ile doktora gittim Betam 4344 çıktı kese gözüktü inşallah on gün sonra kalp atışlarını duyacağım🥺
babayeva_a Benim 30 unda 5 günlük embiryon transferim oldu. 4 cü günde sabr edemeyib test yapdım yapar yapmaz silik hatt cıktı varmıdır ?
annem09 babayeva_a ben de 16 Ağustosta çift beşinci gün embriyosuyla transfer oldum. Ben bir hafta sonra erken gebelik testi yaptım. Silik çıktı. Şu an 5+4’üm.
yagmurr14 bbrak aşkım ben gittigimde tam 5 haftalıktı görmedi tam 6 da çagırdı gidicem bakalım inşallah güzel sonuçlanır
limonita bbrak benim seninle ayniydi. 5+3 gittim sadece kese gordum 6+2 de yine cagirdi vajinal ultrason bebisi gorduk kalbini duyduk