fnablaoluyor Bütün parfümlerim azaldı internetten sipariş vereceğim şimdi kalıcı olsun ama şekerli kokmasın ve böyle çok ağırda kokmasın çiçeksi uçuş uçuş kokuları severim avon incandance ve purblnca prcive kullanıyorum senelerdir sıkıldım
sweatmother fnablaoluyor farmasi hera hafif aşırı güzel temiz koku sıktığımda herkes sorar ama ben şuan kalıcı olsun diye burbery Classic aldım 100 ml bana 1 yıl gidiyo kaliteli parfüm istersen burbery Farmasinin herasıda burbery e çok benziyo uygun fiyatlı ararsan hera
akbltsvda fnablaoluyor avon incandanse önermeye gelmistim😀 Zara femme öneririm🙂cok guzel bir koku. Bargello 122 384 bunlarda hafif güzel kokular
aysnrx fnablaoluyor D&P S8 kesinlikle şiddetle tavsiye ederim yoldan çevirip soruyorlar 😄😄 trendyoldan yorumlarına bakabilirsin
glcnn2 sweatmother burberyin kalıcılıgı nasıl yani bazı parfümler var yanımızdan geçerken bile kokuyor o tarz mı 😅
sweatmother glcnn2 kalıcılığı güzel yaz kış kullanılır etrafımdakilerde sorar muadiline bakabilirsiniz bargellodan filan mağazası varsa yakınınızda
nurbanucil fnablaoluyor miss dior blooming bouqet çok hoş ve zarif bir koku, çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsanız tavsiye ederim zarada muadili vardı ona bakabilirsiniz
glcnn2 sweatmother ben de orj ürün almak istiyordum bu kadar değer mi diye düşünüyordum teşekkür ederim
yagmurr14 fnablaoluyor aşko internetten alma kalıcılıgı daha az oluyor internetten alınca madv112 çok güzel
ikizannesiasl fnablaoluyor prada pradoxe tam sizin istediğiniz bir parfüm ben de üş yıldır onu kullanıyorum çiçeksi hafif ve herkes soruyor nereye gitsem bu ne güzel koku deniliyor. Fiyatı çok fazla arttı ama muadilleri de çıktı isterseniz bi bakın
ikizannesiasl fnablaoluyor bizim ülkede zaten bir şey popüler olunca hemen fiyatı artıyor aşırı zam geldi parfüme fenomenler felan hep kullanıyormuş ordan da patladı yoksa fiyatı normaldi çok ucuz değildi ama bu kadar uçukta değildi