Oykumomm Kızlar burda yorumları okudum da benimki çok zayıf geldi ya bu haftadaki anneler sizin bebişlerin kilosu nasıl
sum_doa Oykumomm aşkım henüz bu haftalar kilo takibi için erken takılma hiç kilosuna baka bebeklerle de kıyaslama valla çıkamazsın işin içinden ❤️
cicekkkkiz Oykumomm benimki 800 gr çıktı bugün ultrasonda ama seninkide gayet normal bu haftalarda aşağı yukarı bu aralıklarda oluyor zaten
rumsal Oykumomm bebekler zaten 32. Haftadan sonra birden kilo almaya başlıyor her bebek farklı hiç korkma Allah sağlık sırhat versin bebeklerimize inşallah
Oykumomm sum_doa ya kızımda 2,5 kilo dogdu 38.2de onun için korkuyorum biraz ya ben büyütemiym heralde içimde
nurellaa52 Oykumomm birazda genetik aslında takılmayın sağlıklı olsunlar zayıf bebek hemen büyüyo kilosunu ikiye katlıyor bir aya
Cylan Gayet normal. Uzun yıllar yenidoğanda çalıştım. Aşağı yukarı bu gramda oluyordu bebekler. Zaten son haftalarda hızlı kilo alıyor bebek genel olarak
Oykumomm cicekkkkiz maşallah bende önceki 25 haftalık gebeninde 800 gr çıktı benimki minyon olacak sanırım☺️
cicekkkkiz Oykumomm olabilir canım babasıda ben de iriymişiz ona bağlıyorum ben de her bebeğin serüveni farklı😍 sağlıkla doğsunlarda büyütürüz