Merhabalar bir şey sormak istiyorum anneler prematüre bebeği olan varmı bilmiyorum biz 36 hafta 1600 gram ile doğduk 1770 ile bana teslim ettiler 11 gün küvezde kalmıştı anne sütüyle besleniyor şuan 35 günlük ilk zamanlar hep uyuyordu şuanda gündüz uykusu var gece hata akşam ezanı okunduktan sonra sabah ezanına kadar asla uyumuyor hep ağlıyor bazen susturamıyoruz da bunun sebebi ne bilmiyorum doktor gece gündüz ayırt edemiyor daha diyor gazı da var masaj yapıyorum arada çıkartıyor her emzirmeden sonra da çıkartmaya çalışıyorum gazlı bebek ama sadece merak ettiğim geceleri çok huysuz asla uykusu yok bu durumları yaşayanlar varmı neler önerebilirsiniz ya da bu ne zaman geçiyor ya da nasıl geçer aşırı hareketli bir benek elleri ayakları durmuyor kundak sevmiyor uyurken elleriyle ayaklarıyla kendini kendi uyandırıyor ne yapacağımı bilmiyorum üstünü de örtürmüyor daha 2 kiloya yeni geldi uyuyor bir anda bacaklarını oynatıp uyanıyor gerçekten kör oldum uykusuzluktan bunlar normal mi bu kadar şey 🫣😌