İlk 2 ay beraber yan yana tek bir park beşikten yatırdım park beşiklerin için reflü yatağı koydum birer tane daha konforlu olsunlar diye çok küçüklerdi çünkü 2 ay oldukkarında odalarına geçirdim odalarında tek kişilik montesori yatak vardı 9 aya kadar onda yattılar yan yana snra ayağa kalkıp düşme riskleri vardı ve birbirlerinin üstüne çıkmaya başladılar o yüzden o yatağı komple kaldırıp özel ölçülü yatak yaptırdım uzun vadeli kullanabileceğim yerden yanları komple korumalı ve girip çıkmak için kapıları var 4 metreye 2 metre ortada koruma var o çıkış takılabiliyor yani beraber yatmak istediklerinde onu çıkarıyorum istemeyince takıyorum ve herkesin kendi alanı oluyor kapılarda sonradan çıkartılabilir şuan 3 buçuk yaşında lar senelerce kullanabileceğim bir yatak oldu . Bu yatağı yaptırmadan önce 2 park yatağı yan yana koyup ikisi kendi park yatağında yattı ama sabahları birbirinin yatağına gidiyorlar do beraber yatmayı seviyorlar diye bu yatağı yaptırdım ileriyi de düşünerek temas etmek istemediklerinde korumayı koyuyorum yan yana oluyorlar ama birbirine dokunmuyorlar kendilerine ait alan oluyor