Minigim2727 Kızlar akşam uzrrınfen berı hıssedemıyorum tedırgın oldum. Yerı daralmış demıstı doktor en son.kalp seklınde rahmım. Önceden daha çok tekme hıssederdım ama bugün bır ıkı kez tekme hıssettım korkuyorum
feyzaciim Minigim2727 canım yudum yudum su iç soluna yat biraz kendini dinle. Ben özellikle vişne suyu içip uzandıktan sonra kesinlikle hissediyorum
fatos_7610 Minigim2727 çikolata yiyin birde soğuk su sol tarafınıza yatın hissedersiniz inşallah benim oğlum öyleydi ya hareket etmiyordu sürekli birşeyler yapıyordum hareket etsin diye 😂
Minigim2727 feyzaciim akşam uzerınden berı hıc hareket etmedı çok korktum. Reçel yedım bır de şükür tekme attı ya ağladım resmen ya tekmeyı hıssedınce 😭çok korktum ya alllahım kımsenın bebegıne kıymasın
Minigim2727 fatos_7610 reçel yedım bır de onu denedım çok şükür ya sonunda tekne attı.. çok kortum ağla ağla tekmeyı hıssedınce 😭🙁
feyzaciim Minigim2727 bir şey olmaz kız sakin ol sen rahat olursan o da rahat olur. Yat dinlen kendini yorma yeri de daralıyo şimdi
Minigim2727 feyzaciim Benım rahım seklımden dolayı zaten daralmış yerı dedı ıkı hafta önce yarın kontrolüm var bakalım ne durumda.. ama çok korktum ya kaç saattır hıc tekme vs yok çok şükür yenı hıssettım reçel yıyınce
feyzaciim Minigim2727 oyy kıyamam o zaman belli saatlerde dürt onu. Sevdiği şeyleri keşfet benimki vişne suyuna hayır diyemiyor bence 😝