ikiprensannesi___ Ateşim var ve ben deli gibi yorganın altındayım şuan kafam kalkmıyor bebem uyusada uyusam diye düşünüyorum çok üşüyorum aile boyu hastayız dikkat edin yakalanmayın salgına
kader_00_ ikiprensannesi___ bende de yoğun bir halsizlik var sanki ustumde fil oturuyor öyle baş ağrısı gözlerde yanma eklem ağrısı ne ararsan var inşallah ilerlemez
Zzeliha ikiprensannesi___ emzireblere göre de antibiyotik var ama böyle salginlards maalesef birkaç gün cekiyksun sonra yavaş yavaş normale donuyosu. Bolca dinlenmeye bak
zeynepyldrm_07 ikiprensannesi___ çok geçmiş olsun canım salgın var ztn inşallah bian önce toparlanırsınız ya bu sıcaklarda da hasta olmsk daha kötü
ikiprensannesi___ Zzeliha valla bilmiyorum geçen başka sebebten gittim acile doktor öyle dedi ilaç veremem anca parol dedi
ikiprensannesi___ zeynepyldrm_07 evet ya berbat bişi dikkat edin heleki hamile ve çocuklu insan daha zor bebem sürekli ilgi istedi ağladı akşama kadar ama bnm dermanım yok
zeynepyldrm_07 ikiprensannesi___ benim kocam da çok hasta salgına yakalandı oda ama çok şükür bağışıklığım güçlü olduğu için ben çok çok nadir hasta oluyorum
zeynepyldrm_07 ikiprensannesi___ aynen öyle çok şükür o konuda hiç sorun yaşamıyorum inşallah bebeğimin bağışıklığı da benimki gibi olur diye dua ediyorum