yarenkeskinkilinc 5+6 haftalık hamileym. bugün kontrole gittim vajinal ultrasonla kese göründü sadece normal mi
ireeemnur yarenkeskinkilinc normal bir hafta içinde kalp atışını da dinlersiniz ama gerçekten bazı doktorlar çok ilgisiz bilgi bile vermiyorlar. Bence özel hastane devlet hastanesi olarak değil ama iyi doktora denk gelmek şans meselesi gerçekten
senaygok yarenkeskinkilinc merhaba bu haftalarda kese görünür 8. Hafta gibi giderseniz kalp atışları eşlik eder
yarenkeskinkilinc temmuzonbir doktor sagolsun hic bilgi vermedi. tanıya da adet düzensizliği girmiş. cok erken sonra gel dedi yolladı
temmuzonbir yarenkeskinkilinc normaldir o zaman, bana bebek yok dedi düşük için ilaç verdi devlet hastanesi acili şaşırmıyorum artık o yüzden, Allah işini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın
1cey yarenkeskinkilinc özel diye de tutturamam açıkçası, özele gitmiştim ilk gebeliğimde aslında baya da sevilen doktordu ama içime sinmedi, sonrasında içime sinen bir doktorla denk geldim şükür. Devlette kötü değil 🙏🏼 hatta bana nedense bu ara devlet daha güvenli gibi geliyo 🥹
yarenkeskinkilinc temmuzonbir ay allah korusun ya normal ultrasonla bana da yok dedi, sonra vajinal bakınca evet var dedi
yarenkeskinkilinc 1cey ben özel hastanede de calıstım devlet hastanesinde de. donanım, cihaz olarak vs. devlet hastaneleri daha iyi. ama aynı anda 6 hasta içeri alıyorlar babayı almıyorlar zaman kısıtlı bilgi vermiyorlar. bunaldım bilemiyorum
temmuzonbir yarenkeskinkilinc vajinal baktılar normal ultrason şansım yoktu makina yoktu 2. Gün sabahına özelden randevu aldım keseyi gördük ve kesenin 3 katı büyüklüğünde kanama alanım vardı onu görmemesi nasıl oldu bilemiyorum
temmuzonbir yarenkeskinkilinc burada olsanız doktorumu gözü kapalı tavsiye ederdim, ilk kontrolde kötü bir tecrübe yaşmışsınız ama diğerleri çok iyi geçer inşAllah
senaygok yarenkeskinkilinc hangi doktora gittiniz Elazığ’da bende iki ay oradaydım şehir hastanesinde devam ettim ilk çocuğuma da Necati bey bakmıştı