ozgbk busu1 bunu benim doktorum onermemisti. Sosyal medyada da çok gördüm, onerilmedigini. Araştırın isterseniz kullanmadan önce
oykusumm busu1 ben direk ağzına döküyordum tabi damağına sürmek daha çok fayda eder belki ama ağlarken çok mümkün olmuyordu çok faydasını gördüm kriz geçirdiği gecelerde o kadar işime yaradı ki ikinci bebeğime de alacağım
hunilii busu1 silikon diş fırçaları var parmağa takılanlardan ben onu azıcık ıslatıp üstüne bunu döküp damaklarına sürüyordum çok rahatlatıyordu
busu1 ozgbk Bana da doktorum önerdi tam tersi sağlık ocağında çok iyi dedi çocuğu olan arkadaşlarımda şüpheye düştüm şimdi 🙄 ne kötü etkisi varmış peki
rumeysamete_1 oykusumm evet bende aynısını diyeceğim kesinlikle çok büyük bir etkisi var ve bende böyle kullandım öneriliyor bu arada doktor Osman gonulal öneriyor
tsknbbk Damağa sürülmese de direkt ağza döküldü mü iyi gelir acısını ağrısını alır eczanede çok sattık annelere seviyorlardı
snltgc busu1 ilk bebeğimde kullandım ve çok faydasını gördüm, parmaklarınızı ıslatıp toza batırın sonra bebeğin damaklarına süreceksiniz. Çok rahatlatıyordu benim kızımı.
Kanatlarimruhumda busu1 benim de çocuk doktorum önerdi ve kullandım alman malı tamamen doğal içeriği bir zararı yok çok hsfifleyiyor ağrısı ı gece hıysuzluğunu. Agzına dökğyordum direk küçük aylarda damağa sürmek kolay olmuyor dökmek de yeterli
pembeniz Şifa olsun miniğe, arkadaşlar yazmış zaten sürebilirsen damaklarına sür ama kriz anında zor oluyor direkt dökebilirsin ağzına. Ben 8.ayında kullanmıştım üst dört diş birden çıkartıyordu çok rahatlamıştı
limoncicegimm busu1 bebeğim görünce hemen ağzını açıyor ve ağzına boşaltıyorum öyle. yayılır bence diş etlere de
MorKelebek54 busu1 damaga surmeniz gerek evet. Hatta bu parmaga takilan dis fircalari var bebeklere ozel onunla yaparsaniz bebegin damaklari daha da rahatlayacaktir. Bebisin disi cikiyor sanirim muslin agiz mendilini buzluk kismina koyun orda sogusun parmaginiz ile muzlin agiz mendilini damagina nasaj yapin. Soguk kompleks cok iyi geliyor. Taze sogan sa ise yaramisti benim oglumda. Kokusu olsada bebegimi rahatlatmisti ayrica sogani da buzluga atip verebilirsiniz o da cok rahatlatir. Buyuk kalinca bi havuc da vermistim ben yine soguk sekilde. Serligi kasintisini aliyodu hemde soguk oldugu icin rahatlatiyodu
Tortilla busu1 ben damaklara ovarak kullanmıstım etkı edıyırdu bazende damaklara dokuyordum direk durmayınca.