muhendistenfikirler Sevgili anneler merhaba, Zaman o kadar hızlı geçiyor ki ne ara 21. haftaya geldik anlamadım. Sizler hangi meyve/sebze oldunuz, nasılsınız hamilelik süreciniz nasıl gidiyor 💛
cicekkkkiz muhendistenfikirler merhaba canım, 25 hafta olduk bizde🥹 su kabağı kadar olmusuz. Bugün kontrolümüz vardı resmen bize şov yaptı esnedi , güldü , yutkundu 😭🥹🥹🥹 ara ara ağrılarla bir şekil günlerimizi geçiriyoruz çok şükürr
allyslife muhendistenfikirler merhaba balımmm, her gün konuşmuyormuşuz gibi😜 34+2 şükür, pırasa kadar olmuş🫠 sağlıkla kolaylıkla huzurla kavuşalım inşaallah🐣
muhendistenfikirler cicekkkkiz Oy maşallah yerim ben onu 😍 düzenli yürüyüş, pilates falan yapıyor musun ağrılarına iyi gelir
happyhappy___ cicekkkkiz maşallah öyle imrendım ki ben doktora gidince doktor ekranı bile gostermıyor 🥲
muhendistenfikirler allyslife bitanemmm❤️ hahahah cidden her gün konuşuyoruz, her güne bir bilgi paylaşımı oluyor senden öğrendiğim çok şey oldu iyi ki tanımışım seni iyi ki varsın. Wp’den konuştuğumuz için buraya hiç girmiyorum bazen 😂 Sağlıkla mutlulukla kolaylıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize😍
ikimelekannesiii allyslife bizde 34+3 olmuşuz aynıyız Rabb’im herkese hayırlı kolay doğum nasip etsin bizde dahil 😊
muhendistenfikirler cansuudeniz ya nasıl hızlı geçiyor zaman ama😍 İlk konuştuğumuz zamanları hatırlıyorum
cicekkkkiz muhendistenfikirler 🫶🏻 yapamıyorum kuzum ben cok ayakta kalamıyorum maalesef sporda yasak🥹 az hareketle geçiyor günlerim
allyslife muhendistenfikirler oyyy estağfirullah, gerçekten bir sürü iyi ki.. iyi ki tanıdım, iyi ki varsın!💖 oyyyy amin Allah’ım, çooook amiiin💖
cansuudeniz muhendistenfikirler evet canım ama ben sanki geçmiyor gibi hissediyorum hemen gelsin istiyorum 🥹 detaylıya girdiniz mi haftaya cumaya aldım randevuyu
muhendistenfikirler cansuudeniz ben de haftaya cumartesi gireceğim canım. Sabah 10:30’da kahvaltı yapıp bir kahve içip çıkarız diye düşündüm 🙆🏻♀️ Biraz ileri saate mi alsam acaba daha mı iyi olur diye düşündüm
cansuudeniz muhendistenfikirler benim saat 2 ye verdi randevuyu doktor sonra yurtdışına çıkacakmış kendi doktorum yönlendirdi ben senden önce giricem yazarım deneyimlerimi🥹😁
muhendistenfikirler cansuudeniz benim doktorum özellikle çikolata yeme ama canın çekiyorsa yiyebilirsin demişti. Senin doktorunun tavsiyeleri oldu mu?
cansuudeniz muhendistenfikirler yok normal kahvaltınızı yapın ne çok aç ne çok tok olun dedi mesaneniz ne çok dolu ne boş olsun dedi eşinizle gelin dedi😁zaten kocam sağolsun her muayenede vardı onla gidicez başka bisey demediler