Ckrmtlrcnsb Bebeklerinizin kiloları nasıl şimdi hastaneden geliyorum 30+3 haftalığız 41 cm 1.550 gram dedi doktorumuz😊
Trkmn Ckrmtlrcnsb benim randevum haftaya cumaa bende çok merak ediyorumm 30 haftalığımm en son 26 haftalıkken gitmiştimm🤷🏻♀️
Esba2019 Ckrmtlrcnsb tam 31 haftalıkken 1815 gr di canım boyunu sormadım ama unutmuşum 🙈 Şuanda 31+4 olduk 😍🤰
Ckrmtlrcnsb Trkmn 27 haftalıkken 1.124 gramdı 38 cmdi benim canım 😊 bugünde böyle dedi gayet normal dedi ben biraz tontiş olmasından yanayım kollarını falan ısırırım 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Esba2019 Ckrmtlrcnsb Hanımefendi nazlandı yüzünü göstermedi ultrason kağıdı vermedi doktorum her seferinde renkli resim alıyoruz tabii poz verirse 😂😂
Senemhifa Ckrmtlrcnsb 30 hafta ve üzeri nst ye bağlanıyor muayeneden önce nst ye bağlan canım boşuna beklememiş olursun
Ckrmtlrcnsb Yasemincifci bende bağlar demiştim ama yok bağlamadı 😀 bazıları sıkılıyosun zaten erkenden bağlatıp ne yapacaksın diyor 🧐
zehkara Ckrmtlrcnsb 28. Haftamizda iki hafta önden gidiyordu 29. Hafta da bir hafta beş gün dünde kilosu normale göre az gelince acaba gerilememi var diye düşündüm
hunilimom Ckrmtlrcnsb 31+3 üz dün gittim boyunu sormadım unuttum 😂😂 2 kiloymus 32+4 uyumlu dedi doktor kasik ağrım var 2 gündür şancı giriyor anlamadım ne ağrısı