gul_trn hifal eğer kullanamıyorum beni ağızdan alınandan istiyorum dersen canım verirler işe de yarıyor ilk hamileliğimde bende kullandım ağızdan kullananı kullandım
semanur0e hifal ben normalde vajinal kullanıyordum yoğun kanamam olunca ağızdan almaya başladım felaket baş döndürüyor halsizlik yapıyor onu kullanırken araba dahi sürmemem gerekiyormuş
eebrulli Ağızdan kullanmanı tavsiye etmiyorum. Vajinal yolla alman daha etkili kesın çözüm oluyor diğer türlü mide bulantısı kısturmaya neden olur
Gulcinanne eebrulli bende ağızdan alıyorum sabah akşam 2 aydır hiç mide bulantısı kusma yaşamadım herkesin bünyesi farkli
hifal eebrulli canım çoğu kişi vajinalden alınca kanamam oldu demiş hem Doktor ne dediyse o hani şimdi seni dinliyip vajinalden almam ne kadar doğru senceee 😂 doktor bakarsın vajinal der vajinal alırım o ayrı
Gulcinanne hifal riskli gebeyim 2 tane erken dogumum var hem önlem amaçlı hem de ilk kontrolümde ultrasonda kanama alanı gözüküyordu onun için verdi sonra geçti şükür
eebrulli hifal tamam bende doktor değilim önerilerde bulunuyoruz zaten burda ya. Doktoru nasıl uygun görüyorsa öyle yapsın tehlikeye atmak istemem.