Gebeyimm Mayasey ilk doğumum aşırı kanamadan dolayı sezeryandı normal doğum yaparken yarıda kesip sezeryana alındım .12 yaşında oğlum normal deniyim dedim ama doktorlar izin vermedi aynı riskler yine olur dediler o yüzden sezeryan oluyorum 39. Haftamda 12 Nisanda doluyor onyüzden gün verdiler🥰
Mayasey Gebeyimm sağlıkla gelsin de önemli olan o.. Zaten şimdi sezeryan da olsa normal doğum gibi tanık olabiliyorsunuz doğum anına.. Bu çok güzel bişey
Zelihaurgun Gebeyimm canım bizim de 13 Nisan neden Perşembe yatışın yapılıp Cuma alınıyorsun normalde aynı gün yatış ve ameliyat oluyor
Gebeyimm Zelihaurgun bilmiyorum hastanenin prosedür böyle sanırım akşam yatış dendi ertesi günede doğum
Mayasey Gebeyimm siz mi söylediniz doktora tamamen uyutulayım diye. Çünkü benim de sezeryan olursa korkularım var. Spinal de bayılabilirim diye konuşucam doktorla 😁 Daha 31 deyiz gerçi belli değil doğum şeklimiz
Gebeyimm Mayasey ben demedim devlette yapıcam ama tamamen uyumak istiyorum 😂😂😂 sizin belki normal olur hemen sezeryana odaklanmayın ben normal istedim ama doktorlar izin vermiyor