alev38 mervemomi sizede geçmiş olsun vallahi 3 gündür yaşamıyormuşum bunu anladım sabah kalkınca 3 gündür kusma bulantı baş ağrısı üstüne zaten gebeliğin başından beri gelen bir burun tıkanıklığı ağlama krizleriyle çok daha fazla tıkandı sabah uyandım çok şükür geçmişti ama o 3 günlük ağrının verdiği sersemlik var umarım seninde biran önce geçer bol bol dinlen kalkmamaya çalış duş al bi nebze olsa da rahatlatıyor en azından canım dün 3 kere hastaneye gittim nöbetçi nörolojisi olan hastaneye bile gittim hep normal dediler hiç bir şey yapmıyorlar malesef
mervemomi alev38 çok şükür benim sizin kadar şiddetli değil ama bende aşırı bir sersemlik yaptı resmen yürürken bazen başım dönüyor 3 gündür birer tane parol içiyorum bebeğe de zarar versin istemiyorum sizin için de çok sevindim
ayseglbry alev38 çok sevindim bir migrenli olarak kimse ne yaşadığmızı ne hissettiğimizi bilemiyor sıradan baş ağrısı sanıyor o yüzden kim migren atağı yaşasa içim sızlar vallahi birde hamileyse çok daha kötü iyi olsun bütün analar ☺️
alev38 zhuzhu migrenim vardı zaten ama böylesine ilk defa denk geldim öncesinde de hep ağır ilaçlar kullandığımdan parolun zerre etkisi olmadı malesef serum parol bile tam anlamıyla geçirmedi zaten 1 2 saat sonra tekrardan ağrı başladı acil nöroloji doktoru olan hastaneye bile gittim dün herkes normal dedikçe ben daha da fazla gerildim malesef çok çok şükür geçti ama o sersemlik var tetikteyim her an yine bişey olucak diye 😢 Gerçekten Rabbim kimseye yaşatmasın özellikle hamilelikte hiç hastalıksız geçirmeyi nasip etsin 🤲
zhuzhu alev38 aminnnn. Zaten en korkuncu da sadece senin ağrımıyor, hamilesin, olabilir tarzı gelen yorumlar. O çaresizlikte anlatmaya çakışmak felan çok zor.. inşallah bir daha hiç ağrımaz, sorunsuz, sağlıkla doğumlarımız olur inşallah.
alev38 mervemomi Rabbim gerçekten sana da acil şifa versin bir daha da yaşatmasın bizlere hiçbir hamileye hasta olmadan elimiz kolumuz bile ağrımadan sağlıklı nir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🤲💕
temmuzonbir alev38 bugün 3 gün oldu benimde geçmiyor maalesef parolda içmiyorum artık geçirmiyo çünkü