icran Selam kızlar 26 sı 75 28 i 145 ti 30 u 383 tü Bugün yani ayın 3 ü. 3850 çıkmış sizce nasıllllll🥹🥹🥹
allyslife icran daha kan vermene gerek yok canım, kese görülür bu betayla🫠 kalp atışı için erken, o 15-18 gibi anca duyulur. Geç döllenme ise birkaç gün daha gecikebilir tabii. Sağlıkla gelsin🐣
eylulmihrasmom icran belli bir düzeni yok mu yani kalp atışına bir şey diyemem doktor kese boyutuna göre vs de ayarlayabilir haftasını 30 günde bir sayarsak şu an da 6-7 haftalık 11inde 8 hafta oluyor nerdeyse duyulur normal şartlara göre kalp atışı 🤗
emine136 icran öncelikle hayırlı olsun sağlıkla al kocağına canım bende pcos var naptın nasıl bi tedavi oldun
icran allyslife muhtemelen geç döllenme çünkü adet gecikmesinin 7. Gününde pozitif i gördük 75 degerle
eylulmihrasmom icran hiimm o zaman geç döllenme sayılabilir doktor kese boyutuna göre bebeğin haftasını ayarlar kalp atışı gözükmeyebilir bu durumda. ama gayet normal korkmayın benim ilk gebeliğimde 6. haftada kalp atışı duymuşken 2. gebeliğimde 6da sadece yolksacı görebildik herkeste farklı olabiliyor durum 🤗
sinemsecen 6 ay önce dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı son adet tarihi 2 Ağustos belki tek tüple geç hamile kalırım diye başladım 25 inde test yaptım ağustosun silik çizgiydi 26 kan testim 30 28 i 111 31 i 390 1 Eylül 760 bende 7 sinde randevumu bekliyorum