elovelo 4,5 aylık gebeyim sağlık ocağındaki gebem benimle hiç ilgilenmiyor??? Ya da ben mi kafamda kuruyorum bi izlem vs yapmıyor yani nebileyim
selennnyum elovelo ben bizim sağlık ocağı beni sürekli aramasın diye artık kan vermeye de gitmiyorum, daha bilmiyolar hamile olduğumu bilseler 2 haftada bir arıyolar, ilgi olarak ne bekliyosun?
naze_ elovelo ben daha gebelik için hiç gitmedim sağlık ocağına özel kliniğe gittiğim için gebelik başlangıcım da gözükmüyor bence gitmeli miyim?
umran11ayazgmailcom elovelo benim sağlık ocağınadski ablam mükemmel ya çok seviyorum aşım varsa zaten önden haber veriyor ama sabah çağırdığı zaman arıyor bide geliyosun dimi gel diye gittim zaman nasıl geçiyor ediyor 5 yaşındaki oğlum için bile işte ona polisi sevdirin bişey olduğu zaman ilk onlara gitcemizi söyleyin filan hep bu şekilde çok şükür 🤲🤲🤲
elovelo Yazmelegi_ bişey vermedi bende sağlık ocağında hemşireyim keşke yabancı olsaydım hiç takmıyo beni(aynı yerde çalışıyoruz)
elovelo Yazmelegi_ ben sürekli gebelerin tansiyonuna vs bakıyorum bu ne kilomu soruyor bana ne tansiyonumu ne yapmam gerekenleri ne dikkat etmem gerekenleri
Yazmelegi_ elovelo aslinda sizde hemşireyim demişsiniz az çok ne olduğunu biliyorsunuz. Başka ebeyle devam etme şansınız yokmu
ireeemnur naze_ bence gitmelisin yine de gerekli bir takip vs durumunda iletişime geçerler en azından
naze_ ireeemnur aslında bende aranmak vs istemiyorum bu yüzden gitmedim. Tetenoz aşısı da yaptırmayacağım bu defa peş peşe ararlar diye korkuyorum 😃
ireeemnur naze_ evet muhtemelen peş peşe ararlar 😃 sanırım onlara kayıtlı gebeyle iletişim kurmuş olmaları onlar için mecburi
elovelo naze_ ilk gebelik değil diye yorumladım🤣 tetanoz çok önemli hem çocuğu hem sizi koruması için
senaygok elovelo aynı durumdayım özellikle bildirmemiz mi gerekiyordu acaba bende 4,5 aylık hamileyim bir kere sormadılar
Gamze-06 elovelo 15. Haftadayım henüz benide aramadı benim sağlık ocağıyla işim olmuyor riskli gebelik olduğu için 2 hafta kontrole gidiyorum hocanın muayenehanesine. Dikkatimi çeken benimle iletişimde olmadıkları halde sanki gitmişim gibi e nabızda görüntülüyorum bu beni rahatsız ediyor
elovelo Gamze-06 neyi rahatsız etti ki tam olarak? Nereye kayıtlıysanız orada aktif gebe olarak görünürsünüz zamanı geldiğinde de arayıp çağırıp izlem yapmak zorunda bu ebeler sizi..
bingaling562 elovelo kız sen de hemşireymişsin ya zaten ne yapılması gerektiğini en az onun kadar bilirsin. Benim şu şu izlemimin zamanı geldi bi baksan mı falan diyebilirsin. Hatta şakayla karışık ebem sensin ama ben senden iyi takip ediyorum falan de gülerek anlasın.
gamzeakarsu17 elovelo gebeliğin başında gittim.sonra 12 haftalıkken gittim.sonrada 25te tetenoz için çağırdılar.28de kan tahliline çağırdılar.32de yine geleceksin dedi.her ay çağırmıyo ki iş olunca çağırıyo kafanızda kurmayın
Gamze-06 elovelo 15. Haftadayım henüz arayan olmadı ama e nabızda sanki gitmişim gibi bildirim düşüyor arayan soran yok ama sisteme girebiliyorlar orda muayene olmuşum gibi sizcede tuhaf değil mi