kley Kozlar bugün 9artı 3 deyım Kahvrengı kanamam vardı 3 gündür kesılmıstı ama bugün kırmızı kan geldı akıntının ıcınde bırde bır iğne ucu kadar kan pıhtısı progestan da kullanıyorum (((Moralım çok bozuk 3 gün önce gene gıttım doktora çok şükür ıyı dedı ama renk kırmızı olunca korktum
elifkrzl kley bence bir doktora gözükmelisin burda kilerin belirtileri kişiden kişiye değişiyor herkes aynı değil bi kontrol ettirmen gerekir diye düşünüyorum. Umarım birşey yoktur 🌸
nese_93 kley progestan kullanmana rağmen bugün kırmızı akıntın geldiyse doktoruna hemen haber ver canım kontrol etsin ihmale gelmez bu durum
miniksusamtanemm bencede direkt bi doktora git🥺 umarım her şey yolundadırr, bebeğinn sağlıklıdırr🤲🏼🤲🏼🤲🏼 kendini strese sokup daha fazla bedenini de yorma🫶🏼 Allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah🤲🏼
kley miniksusamtanemm inşallah Moralım çok bozuk gerçekten 🥹🥹yanı aspırın olunca da böyle oluyor mu acaba
kley nese_93 şu an daha cokmkorktum ebe arkadaş var o bana bır daha gelırse gıt dedı takıp et durumu dedı
nese_93 kley yani bilmiyorum benim ilk gebeliğim biraz korkuyorum açıkçası böyle durumlardan o yüzden ben kontrole mutlaka git dedim canım benimde geçen hafta 5+3te kahverengi yoğun akıntım gelmişti progestan başladık çok şükür bi daha gelmedi gelse yine duramazdım sanırım