zynpbskn Merhaba gebeliğimin artık sonuna yaklaştım bir süt sağma makinesi almak istiyorum aranızda mochinin tekli makinesini kullanan ve yorumlayabilecek olan var mı? Veya bunun dışında bir öneriniz var mıdır memnun kaldığınız?
sibel3329 zynpbskn kullanmadım henüz. Pazartesi doğum yapacağım Allah izin verirse. Ama bende mochi eller serbest aldım. Araştırmıştım bayagı. En son mochi de karar kılıp aldım
sum_doa zynpbskn flanş ölçüne göre alırsan sorun yaşamazsın diğer türlü çekiş gücü elektrikliden az pluyor
BKZ zynpbskn ben iki gün önce doğum yaptım bence bu makineler ileride süt arttığında onu sağmak için iyi olabilir ama ilk iki gün bende işe yaramadı manuel el pompası sayesinde sağabildim çünkü ilk süt yoğun ve kıvamlı bide az geliyor makineliyi sadece göğüs ucunu uyarmak için kullanıyorum sütü sağmıyor
zynpbskn sibel3329 inşallah kolaylıkla geçer doğumunuz ben de her gün bekliyorum ne zaman sancım gelecek diye 😊
sibel3329 sum_doa ben ekstra bi flans almadım. İçindeki 24 tü sanırım. Göğsümü uyarmak istemediğim için denemedim de. Nasıl anlicam ki uygun olup olmadığını
zynpbskn sum_doa çok teşekkür ederim benim kararsız kalma sebebim de elektrikliden az olacağını düşünmemdi çok mu fark oluyor acaba yoksa kablosuz olmasının avantajı daha mı iyi dersiniz?
sum_doa sibel3329 göğüs ucunu ölçüp üzerine 2 mm ekleyip alabilirsin kendine uygun flanşı trendyolda var
sibel3329 sum_doa kullandıktan sonra bi bakayım. 24 lük uygun değilse dediğiniz gibi yapayım öyleyse.
sibel3329 dlnbyztt Allah’ım kolaylıkla su gibi bi doğum nasip etsin sizede 🙏🏻 benim planlı sezeryan 2. Doğum olacak. Asırı korku başladı. Anksiyetem tutuyor.
sum_doa zynpbskn yani ben her ikisini de denedim her ne kadar mochi rahat da olda elektrikli gibi bir çekiş gücü yok elektrikliyi tercih ederim yine ben
betltkrs Ben de bundan çok istiyorum. Oğlumda lansinoh elektrikli kullandım ama sürekli elimle tutmak istemiyorum artık. İkizlerim olacak. Ellerimin serbest olmasını istiyorum. İnşallah kullananlar yorum yaparlar, merak ediyorum
BKZ cilekli_surup_x bebeğim şükür iyiye doğru gidiyormuş yarın gidip göreceğim inşallah bir haftaya çıkar diye umut ediyorum. Benim de ağrılarım devam ediyor bebiş gelene kadar toparlarım inşallah çok teşekkür ederim ilgin için 🌸🙏