Pelnm Kızlarr merhaba doktoruma ulaşamadığım içinn sizdenn fikir almak istiyorum rahim ağzıı içinn tedbir amaçlıı progestan kullanıyorum 200lük fitil şeklinde ama ilacım bitmiş evde 100lük progestan var ondan iki tane kullansam fitil şeklinde sizce olur mu? İlacımı bugün yazdırma şansım yok çünkü
Reykzy Ay ben progestanı fitil olarak alamıyordum agızdan alıyordum beni iki saat sonra sarhoş ediyodu inşallah geçer sizinkide su gibi
Pelnm Ikizleryolda ben de o şekilde kullanayım o zaman kuzum inşallah iyi gelir kasılmalarım oluyor bazen endişeleniyorum🙏🏻
Ikizleryolda Pelnm o kasılmalar bendede oluyo kuzum önemli olan sklıği ona dikkat et çok sk olursa mutlaka söyle doktoruna
Pelnm Ikizleryolda bugün 2 kere oldu 5-10 saniye sürüyor ama ağrısı yok yine de kasılma oluyor bu şekilde değil mi?
Ikizleryolda Pelnm evet kasılma bu kasılma sklasirsa doktoruna bildir ben ilk bebeklerimi 19 haftada başlayan 23 haftada sonlanan hamilelgmle kaybettim kasılma artı rahim ağzı yetmezligi
Pelnm Sevvalacr progestan işe yarıyor diyee okudumm genelde inşallah bize de yarar🙏🏻🙏🏻 Magnezyum da verdi doktorum onu da kullanıyorum arada gün içindee