srbstcnr Kızlar reglime 4 gün kaldı erken gebeş testi yapiyim dedim negatif, korunmasız iliskide regl sonrası haftamda oldu sadece, yumurtlama gününe denk geldi mi gelmedi mi bilmiyorum. Kesin yok diyebilir miyiz çıkar mıydı 4 gün önceden?
srbstcnr srbstcnr sabret regl gününe kadar diyenler boşuna demesin sabredebiliyo olsam buraya yazmam yaşayan varsa sonra pozitife dönen varsa bişeyler anlatıcak olan varsa gelsin hsjdjdldksş
cansumbl srbstcnr benim 4 gün kala değerim 10 çıkmıştı. Döngüm hep günü gününedir. Şansıma hassas bir testti ve yakaladım. Eğer değer çok düşükse testte çıkmamış olabilir, kimi test 10 dan sonrasını kimi test 20 sonrasını algılıyor. Hergün test yapmaktan başka seçenek yok gibi gözüküyor 😂
Sendenbanakalan Belirtiniz varmı bilmiyorum ama benim 1 seneden fazla oldu düşük yaptım o gebeligimde inan günüm cok gecmiş olmasına ragmen tsette silik görmüştüm yani umut olmak istemem ama yünede gününüzü bekleyin bende negatif görmekten cok sıkıldım Rabbim hayırlısını verendir bekleyip görecegiz 🌸