busruno Merhabalar ben 25+1 gebeyim ara ara akıntım oluyor ama bugün biraz daha yoğun böyle kenarlar ıslak ortada daha beyazımsı biraz akıntı oluyor ağrım falan yok bebek de hareket ediyor ama endişelenmeli miyim normal midir koku vs de yok
MorKelebek54 busruno gebelikte beyaz skinti normal ama sariya ve ya yedile dönerse enfeksiyon var demektir. Takip edin beyaz olarak devam ederse sorun yok ama aariya donerse ve ya yesile mutlaka doktorunuza danisin. Bol hol da su icin 😊
kevsertksr busruno aynısı bende de var belirtim yoktu idrar tahlili verdim idrar yolu enfeksiyonu varmıs bol su iç ilaç yazmıcam dedi içtim bir ay sonra yine tahlil verdim maalesef geçmemiş artmış hatta munorol şase verdi kullandım antibiyotik de verdi ama kullanmak istemiyorum
damlanurbasaran Ben de 8+4 günlüğüm iç çamaşırım su olmuş hatta kıyafetime çıkmış neredeyse yarım bardak su dökülmüş gibi yaşayan var mı acaba
kevsertksr damlanurbasaran ter olmadığına emin misiniz? Eğer emin değilseniz kadın doğuma görünüm derim Gecmıs olsun 🌸