merve_tp Oğlumun alttan gazı var doktor 30 damla günlük s ö a söyledi. Kullanan var mı? Yan etkileri var mı?
babyou merve_tp yan etkisi yok ama çocuğum tok olduğundan emin olarak ver açken verirsen daha çok karın ağrısı yapar ağlaması bitmez birde sabah 5 akşam 5 damla verdim ben çok kolik değilse dozajı azaltabilirsiniz
Parsology merve_tp Ben uzun bir süredir kullanıyorum canım yan etki yaşamadım 13. Günde kolik teşhisi koydular 2 aylık oldu probiyotik ile birlikte kullanıyorum azaldı gazı bana yaradı
Admsarzu merve_tp kullanıyorum oğluma. Gayet memnunum 2 haftalıkken başladık 5 aylık oldu hala devam ediyorum aksine rahatlatıyor hatta verdikten 15 30 dk sonra kakasını yapıyor
meowmom Merhaba kullandınız mı? Bize de doktorumuz aynı damlayı yazdı da bugün başlayacağız, memnun musunuz acaba? 🌸
dilmacsule Bizde kullanmıştık vermeyi kesmiştim sonra rahatlamıştı çocuk hele uyumadan önce verince hep ağlıyodu nurse harveys kullanamaya başlamıştık o daha iyi geldi ama en son doktorumuz relaktaz damla verdi en iyisi oydu gaz falan kalmamıştı