gul_04g meryem200 benim meryem200 yapay zekaya at istersen çok güzel anlatıyor. Ama eşimde karaciğer yağlanması çıkmıştı. Alt ast alp yüksekliğinden. Doktor ilaç vermişti onunla beraber Yediğine içtiğine, şekere çok dikkat etti ve değerleri düzeldi.
selindalin meryem200 canim karaciger degerlerin alt ast falan kotu cikmis bence bi dahiliyeye en kisa surede gitmelisin
selindalin meryem200 bide kansizlik var sizde o cok onemli degilde alt ast olayin takildim çok yuksek degil ama yinede artmis karacagirle alakali artiyor o
selindalin meryem200 yok canim bebeğe zarari olmaz korkma hic o seninle alakali hemde oyle korkulcak bi yukseklikte degil benim esimin 200 lere çıkmıştı burun ameliyatı sonrası antibiyotiklerden, sen kullandinmi agir ilac falan
selindalin meryem200 tansiyon olctur ve yerinde olsam bugun kadin dogum acile giderdim değerlerimi gösterirdim kasintiyida soylerdim
selindalin meryem200 bakarlar cok kaşintim var de kan vermistim sonuclarimda cok dalgali cikti de mutlaka ciddiye alirlar bence kesin git bebeginin hareketlerinide takip et