ikraylin34 Kızlar merhaba 25 artı 5 olmam gerekirken 24 artı 4 çıktı doktor 1 hafta geriden gözüküyor dedi bu durumu yaşayan var mı
temmuzonbir ikraylin34 1 hafta ileri yada geri olabilir bir sorun teşkil etmez, benim bebeğim 2 hafta ileri
zuzu_59 ikraylin34 benim bebekte hep bir hafta ileride. Bu kadar kısa süre için hiçbir sorun yokmuş. Daha fazlası olursa mesela 3 hafta gibi bir zamanı olursa doktor ona göre sana söylüyor sorun var diye ama seninkinde öyle bir şey yok
Hedwig Benimki de öyle hep 1 hafta geriden geliyor ama sorun değil aradaki fark 2 haftadan fazlaysa önemli diyorlar doktorlar.
zuzu_59 tugbavcioglu son adet tarihine göre bakman gerekiyor. Mesela ben en son gittiğimde son adet tarihime göre 15+6 haftalıktım ama ultrasonda 16+6 olarak görüldü. Son adet tarihim 15+6 olduğu için 15+6 olarak geçiyor
zuzu_59 tugbavcioglu son adet tarihine göre bakman gerekiyor. Mesela ben en son gittiğimde son adet tarihime göre 15+6 haftalıktım ama ultrasonda 16+6 olarak görüldü. Son adet tarihim 15+6 olduğu için 15+6 olarak geçiyor