minikfasulyeo Yeni oldu kızlar kafama takıldı idrar yaparken beyaz renkli tortular geldi ama biraz fazlaydı ya böyle nasıl desem kremsi gibi sonra bir kaç sefer daha idrara çıkınca o beyazlar gelmedi Sizde de böyle Bir şey oldu mu korkmalı mıyım
bebek_annesiii minikfasulyeo Benimde ½ kere başıma geldi ağrı sızı falan olmayınca takmadım artık gelmiyo kullandığımız vitaminlerden olabilir bence devam ederse bi tahlil verin
aysblz minikfasulyeo tahlil verirken kapta bende görüştüm enfeksiyon çıkmıştı isterseniz bi tahlil verin idrar yolu enfeksiyonu gebelikte önemli
insomnia123 minikfasulyeo merhaba enfeksiyonunuz olabilir tahlil verirseniz iyi olur geçmiş olsun 🙏☺️
minikfasulyeo kubimom bebek_annesiii kubimom Mutlaka dediğiniz gibi yapicam kızlar hani idrar yolu enfeksiyonu olsa tekrar önceki olduklarımda da enfeksiyon belirtisi olarak idrarda gözükürdü Galiba büyük ihtimal dediğiniz gibi hormonlardan çünkü iç çamaşırım da da beyaz akıntı oluyor vajinadan gelen ama koku falan yok beyaz renkte Haftalarimiz ilerledikçe vajina yapısı değişiyor galiba
kubimom @minikfasulyeo bence yine hormonlarla alakalı bir şeydir çok takmadım sürekli hormonlarda değişik şeyler oluyor takip edemiyorum yok ağızda metal tat mide yanması kasık ağrısı