cerennkyaa1 yelizguner bende 5+1 oldum azaltmaya çalışıyorum ama sanki daha fazla içmeye başladım gibi çok kötü biliyorum vicdanda yapıyorum 🥹
__cansu_ yelizguner kalp atışını duydum ve paketi çöpe attım 16 dayım hala krızlere giriyorm bazen çok arıyorum ama içmiyorum her bir nefes bebegi nefessiz bırakmak demek
miryamna yelizguner ben ilk gebeliğimde daha öğrenmeden bıraktım çünkü yarısına gelemeden atıyodum midem bulanıyodu bidahada içemedim zaten öğrenince 2.ye hamileyim şuan 7haftalık bulandırsada canım cekiyor ama baya azalttım bırakıcam inş
seba9898 Ben 29 haftadayım tam bırakamadım malesef,çok istedim çok kızıyorum kendime,günün devamında ama 2 ye indim onuda ağır bir yemek yersem
yelizguner cerennkyaa1 ben de aynı şekilde çok vicdan yapıyorum bırakmam gerek biliyorum çünkü düşük yaşadım ama canım çok istiyor son son diyip içiyorum
annisiiy Ben hamile olduğumu bilmiyordum test yaptım öğrendikten sonra son bi kez bari içeyim sigara dedim bir tane içtim bi daha da içmedim 🥲 çok canım istiyor özellikle yemeklerden sonra ama direniyorum ☺️
eylulmihrasmom gidip youtubeda bebeğin sigaradan ne kadar etkilendiğini anlatan videoyu izleyin. ben günde 1.5-2 paket içen biriydim çocuğuma o kötülüğü yapamam dedim zaten 1-2 gün olmuştu öğreneli sigarayı kırdım ve çöpe attım. bi daha hiç içmedim 5 haftaydım bıraktım 16+5im şu an hiç içmedim canım istiyo ama kendimi tutuyorum. kızımda da çocuk istediğim için doktor bırakmamı tavsiye etti bıraktım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim bırakmak isteyen her şekilde bırakıyor bence
rmy1 mariaaaaa çözümü paket almamak hayatım günde 2 paket içiyordum 8.haftama kadarda içtim sonrasında riskli gebelik olunca korktum ve paket almadım paket almayınca ulaşamadım sigaraya zaten arada bir arkadaşlarla denk gelirse onlardan Bitane içiyorum
yelizguner mariaaaaa bugün YouTube da allen car sigara bırakmanın kolay yolu adlı belgeselini izledim umarım bırakabilirim
mariaaaaa rmy1 paket almıorum ama aklımdan cıkmıo cokta içmiorum 10 maks 15 allen care kitabına basladım umarım etkili olur
calaless yelizguner ben bıraktım hamile olduğumu öğrenmeden önce günde 15 adet falan içerdim. Öğrendiğim an kesildi ekstra bir şey yapmadım tiksinti geldi
krizantems yelizguner ilk ogrendigim gün biraktim. ki , 10 yılı aşkındır kullanıyordum şuan kokusu bile rahatsız ediyor 🫠
yelizguner ya evet hani ben de içerken tiksiniyorum ama alışkanlık olduğu için içiyorum mesela bazen yarıya gelip atıyorum